Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Είπε 'αντίο' στην ενεργό δράση ο Γιάννης Μπουρούσης

 

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε γνωστή την απόφαση του για αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Ξεκινά στις 13/7 το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αμαξίδιο - Στο ΣΕΦ η Εθνική ομάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ερχόμενη εβδομάδα, έχει ξεκινήσει. Οι επτά ομάδες, που μαζί με την Εθνική Ελλάδας θα αποτελέσουν την 8άδα, η οποία θα διαγωνιστεί για την άνοδο στην Division 1, «πακετάρουν» τα πράγματά τους, προκειμένου να έρθουν στη χώρα μας.

Ανανέωσαν Μουταρέλος και Σιαμέτης με Γ.Σ. Σοφάδων.

Σε ακόμα δυο ανανεώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε ο Γ.Σ. Σοφάδων ο οποίος κράτησε  τους Φίλιππο Μουταρέλο και Σιαμέτη Κωνσταντίνο.

Παρελθόν από τον Γ.Σ.Σοφάδων ο Στέλιος Γούλας.

Ο Γ.Σ. Σοφάδων  ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του μετά από 4 χρόνια με τον Στέλιο Γούλα .

Ενισχύθηκε με Δημήτρη Παπακώστα η Αναγέννηση Καρδίτσας.

 


Στην Καρδίτσα επέστρεψε ο Δημήτρης Παπακώστας, ο οποίος συμφώνησε και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Αναγέννηση.

Νίκη Βόλου: Γεύμα σε παίκτες και προπονητές της παιδικής ομάδας (φώτο)

Την Πέμπτη το βράδυ η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου παρέθεσε γεύμα στους αθλητές της παιδικής ομάδας που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο νομό Μαγνησίας. 

Ανακοίνωση της ΕΣΚΑΘ για το δικαίωμα εισόδου σε αγώνες.

Η ΕΣΚΑΘ με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ,  ότι μετά τα χθεσινά γεγονότα στον τελικό παίδων Λάρισας και ερωτήσεις εμπλεκομένων αλλά και σωματείων που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες των ηλικιακών πρωταθλημάτων , δεν επιτρέπεται η είσοδος στα κλειστά γυμναστήρια σε κανέναν άλλο πέραν των ατόμων  που προβλέπονται στο παρακάτω σχετικό Υγειονομικό πρωτόκολλο.

Δημήτρης Ντούγκος: «Στόχος μας ένα αποδοτικό αναπτυξιακό πρόγραμμα»

Για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στα τοπικά πρωταθλήματα του μπάσκετ, αλλά και τις προτεραιότητες της διοίκησης της ΕΣΚΑΘ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μίλησε στην «Ε» και συγκεκριμένα στον  Άρη Γκουτρουμάνη ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Ντούγκος.

Επιστροφή και Θωμά Χαρχαρή στην Αγριά B.C.

Η Αγριά ανακοίνωσε την απόκτηση-επιστροφή του Θωμά Χαρχαρή , που πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Γ.Σ Αλμυρού στην Γ Εθνική.

Ο Γιώργος Μήτσας στο τεχνικό τιμ των Ικάρων Τρικάλων

Μια προσθήκη από το "πάνω ράφι" έκαναν οι Ίκαροι Τρικάλων στο τεχνικό τους τιμ καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον γυμναστή Γεώργιο Μήτσα ο οποίος θα είναι συνεργάτης του Γρηγόρη Γιασσάρη και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Ανακοίνωσε Δέσποινα Παπαδοπούλου η Ολύμπια Λάρισας - Η πρώτες της δηλώσεις

Ο ΓΣ Ολύμπια Λάρισας ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει την ταλαντούχα Δέσποινα Παπαδοπούλου και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Καλαμπάκα - Αίολος 55-86 (Εφηβικό Τρικάλων)

Ο Αίολος επικράτησε στην Καλαμπάκα της τοπικής ομάδας με 55-86 για το πρωτάθλημα εφήβων Τρικάλων και πλέον θα δώσει αγώνα για την ανάδειξη του πρωταθλητή , την Κυριακή 11/7 στις 18.30 στο Δημοτικό Τρικάλων κόντρα στον Φούντα (Τρίκαλα 14 Π.Σ.) .

Φωτορεπορτάζ του αγώνα Σπάρτακος - Ν. Κεραυνός 45-70 (Τελικός παίδων Λάρισας)