Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ελλάδα – Λιθουανία 71-75 (Ευρωπαϊκό Νέων Γυναικών). Αποτελέσματα - Βαθμολογία


Έφτασε στην κοντά στην... πηγή η Εθνική Νέων Γυναικών, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (B’ Κατηγορίας) που διεξάγεται στην Οράντεα της Ρουμανίας.

Άνετη νίκη της Εθνικής Νεανίδων επί της Βουλγαρίας με 69-33


Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νεανίδων στο διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, καθώς επικράτησε της Βουλγαρίας με 33-69.

Αναχώρησε για Γαλλία και το Τουρνουά Φιλίας η Εθνική Παμπαίδων (Ρόστερ - Πρόγραμμα)


Η Εθνική Παμπαίδων αναχώρησε σήμερα το πρωί με προορισμό τη Γαλλία και τη συμμετοχή του Τουρνουά Φιλίας (12-14/7).

Basketball Champions League: Οι αντίπαλοι για ΑEK, Άρης, ΠΑΟΚ και Προμηθέας Πάτρας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Γενεύη η κλήρωση των ομίλων του Basketball Champions League.
AEK, Άρης, ΠΑΟΚ και Προμηθέας Πάτρας έμαθαν τους αντιπάλους τους στην προκριματική φάση (Άρης) και στην κανονική περίοδο (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέας Πάτρας).

Σε ομάδες των Αθηνών στρέφεται ο Γιώργος Παρασκευάς


Σε ομάδα της Αθήνας στρέφεται ο Γιώργος Παρασκευάς, για να συνεχίσει την καριέρα του, έχοντας διοριστεί και στον Δήμο της Γλυφάδας.

Καραμίντζιος-Χαντζιάρας-Παπανικολάου-Τσιάπουλα συνεχίζουν στα τμήματα υποδομής των Τιτάνων Παλαμά.

Με ανακοίνωσή τους οι Τιτάνες Παλαμά έκαναν γνωστή τη  συνέχιση της συνεργασίας  με όλο το προπονητικό τιμ  στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Ερμή Αγιάς


Ο Γ.Σ. Ερμής Αγιάς-Λάρισας ανακοίνωσε την έναρξη ανανέωσης και διάθεσης των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Μπαράζ μεταγραφών με Νικολόπουλο-Μανωλόπουλο-Βασδέκη-Καραθανάση- Μουχάρεμ από τον Κένταυρο Ζαγοράς (φώτο)


Ο Κένταυρος Ζαγοράς, μετά τις πρώτες του κινήσεις  ανανεώνοντας με αρκετούς παίκτες της χρονιάς που μόλις τελείωσε, καθώς και με με τον Μιχάλη Τσιντσίνη στο τιμόνι της ομάδας (Βλέπε εδώ),  προχώρησε σε ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ

Πήρε Γιώργο Σδρούλια το Αρμένιο - Ανανέωσε ο Νίκος Μπακαρός


Το Αρμένιο προχώρησε  στην δεύτερη μεταγραφική ενίσχυση  καθώς  ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γιώργο Σδρούλια.

Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση η ΑΕΛ


Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλίας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σημαντική ενίσχυση με Αντώνη Μούμογλου οι Ίκαροι Τρικάλων

Οι Ίκαροι Τρικάλων χτίζουν με σταδιακά βήματα την ομάδα της ερχόμενης σεζόν και έτσι προχώρησαν στην απόκτηση του σέντερ Αντώνη Μούμογλου ενισχύοντας αισθητά την ρακέτα της ομάδας.

Ασταμάτητοι οι Μάγοι πήραν και Κώστα Ούτο.

Οι Μάγοι του Γιάννη Τσίμα , εξελίσσονται σε πρωταθλητές των φετινών μεταγραφών καθώς πριν λίγο ανακοίνωσαν ακόμα μια προσθήκη στο ήδη δυνατό φετινό ρόστερ. Συγκεκριμένα πήραν από την Καλαμπάκα των  Κώστα Ούτο που τελείωσε την περυσινή χρονιά με 79 πόντους και 18 τρίποντα.

Στους Μάγους ο Βαγγέλης Τσιτσάνης

Συνέχεια των μεταγραφών για τους Μάγους που ανακοίνωσαν την προσθήκη του Βαγγέλη Τσιτσάνη που πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Γ.Σ.Μουζακίου σημειώνοντας 190 πόντους με 4 τρίποντα.