Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αλλαγή στην ώρα έναρξης επιλογής καλαθοσφαιριστών στη Λάρισα


 Από την   ΕΣΚΑΘ μας  ενημέρωσαν  ότι προέκυψε αλλαγή στην ώρα έναρξης που ήταν προγραμματισμένη η  προπόνηση επιλογής καλαθοσφαιριστών  γεννηθέντων το 2004 για τη Λάρισα το Σάββατο 21/10/2017.

Πανέτοιμοι για τον εκτός έδρας αγώνα με Πτολεμαΐδα οι Ίκαροι Τρικάλων


Ολοκληρώνεται  το Σάββατο 21 Οκτωβρίου  στης  14.00 στο κλειστό της Μπάρας η προετοιμασία της ομάδας των Ικάρων,

Στην Νεάπολη το ΑΕΛ- Ερμής Αγιάς


Η ΑΕΛ ενημερώνει πως η αναμέτρηση με τον Ερμή Αγιάς (Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017), για την 3η αγωνιστική ημέρα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης και όχι σ’ αυτό του Αλκαζάρ.

Η ώρα διεξαγωγής (17:00) παραμένει ίδια.

Έτοιμη για το ντέρμπι η ΑΕΛ - Δηλώσεις Χασανίδη


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το τοπικό ντέρμπι με τον Ερμή Αγιάς, ματς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ενισχυμένος ο Γυμναστικός κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή- Δηλώσεις Σκουρτόπουλου


Με δύο νέα πρόσωπα θα παραταχθεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο κλειστό της Νεάπολης (5 μ.μ.), ο Γυμναστικός Λάρισας, καθώς θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες, Γκάλογουέι και Στυλιανού.

Νέο αίμα στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου


Δυο νέα πρόσωπα μία ψυχολόγος και ένας φυσιοθεραπευτής προστίθενται , σύμφωνα με ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, στο ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Α.Π.Σ. Ιωλκία Μαγνησίας: Δεν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με ΑΕΒΔ - Διαδικασίες ανάδειξης νέου Δ.Σ.


Σε ανάδειξη νέου Δ.Σ. βρίσκετε η ομάδα της Ιωλκίας , η οποία με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι δεν ευοδώθηκε τελικά η συνεργασία με την ΑΕ.Β.Δ.

Όλοι οι παίχτες που κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών για τους πρώτους προκριματικούς


Η λίστα των 24 παικτών για τις πρώτες υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με Μ. Βρετανία εκτός στις 24/11 και Ισραήλ εντός στις 27/11, δηλώθηκε στη FIBA κατόπιν των επιλογών των προπονητών Θανάση Σκουρτόπουλου και Κώστα Μίσσα που είναι η ακόλουθη:

Γιάννης Μπουρούσης 17.11.1983 2.15 Zhejiang Guangsha Lions

Γιώργος Πρίντεζης 22.02.1985 2.05 Ολυμπιακός

Τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπάμπεργκ 93-83


Κοινή δήλωση εννέα ομοσπονδιών της FIBA από τη Γενεύη


Οι ομοσπονδίες της FIBA που έχουν ομάδες που παίρνουν μέρος στην Ευρωλίγκα (Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Λιθουανία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία, Τουρκία), συναντήθηκαν σήμερα στο House of Basketball στην έδρα της Διεθνούς Ομοσπονδίας στο Μιές της Γενεύης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν του Προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός 53-70 (Eurocup)


Διπλασίασε τις νίκες της στο Eurocup η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.