Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η Ανάληψη συγχαίρει την Κατερίνα Νούλα


Η διοίκηση της Α.Ε.Σ. Αναλήψεως Βόλου εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο συγχαίρει την Κατερίνα Νούλα για την υποτροφία της στο Indian River State College στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η 12άδα της Εθνικής Κορασίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορίας)


Για την Ποντγκόριτσα αναχωρεί αύριο η αποστολή της Εθνικής Κορασίδων προκειμένου να πάει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορίας) που θα διεξαχθεί 16-25 Αυγούστου στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου.

Αναχωρεί αύριο για Ισπανία η Εθνική Παγκορασίδων (Ονόματα)


Για την Ισπανία αναχωρεί αύριο η Εθνική Παγκορασίδων (U14) προκειμένου να πάρει μέρος σε τουρνουά στη Βαλένθια. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Πολωνία, Φινλανδία, Πορτογαλία και  Ισπανία.

Ανανέωσαν με Γ.Σ.Ε.Eλασσόνας Σολωμός και Τηλέμης .


Ανανεώσεων συνέχεια για το  Γ.Σ.Ε.Eλασσόνας που συμφώνησε με τους Ελασσονίτες Σολωμό Μίλτο και Τηλέμη Κώστα για την νέα σεζόν. Οι έμπειροι αθλητές αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Δείτε ζωντανά στις 19:15 τον αγώνα Εσθονία-Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Παίδων


Άνοιξε τα φτερά της για την Αμερική η Βολιώτισσα Κατερίνα Νούλα.


Η 18χρονη Βολιώτισσα μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Νούλα, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και πριν δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου (προέρχεται από την Ανάληψη Βόλου), ανοίγει τα φτερά της και στις 18 Αυγούστου «πετάει» για τις ΗΠΑ. Πρόκειται να φοιτήσει στο Indian River State College στην Φλόριντα και πιο συγκεκριμένα στο Fort Pierce.

Συνεχίζει στον Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας ο Θοδωρής Λιάκος.


Στην ομάδα του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο πολύπειρος Θοδωρής Λιάκος. καθώς συμφώνησε σε όλα και ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο με την νέα διοίκηση της ομάδας.

Πήραν Αναγνωστόπουλο και Τσόγια τα Τρίκαλα F.B.A.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα Τρίκαλα F.B.A. ενόψει του νέου πρωταθλήματος καθώς αποκτήθηκαν , ο 27χρονος Έκτορας Αναγνωστόπουλος , που αγωνίστηκε στις ομάδες των Αετών Λάρισας(2010-12), Δαναών (2012-13), Μεγάλων Καλυβίων (2013-14) και Δαναών (2015-16) και ο 24 χρονος Στέφανος Τσόγιας που έχει περάσει από Κρόνο Τρικάλων (2015-16) και Δαναούς (2016-17)