Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Στον Ίωνα ο Δημήτρης Αναστασιάδης


Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Αναστασιάδη, που την περασμένη σεζόν με τον ΓΣΒ είχε σημειώσει 124 πόντους με 22 τρίποντα.

Φιλική νίκη επί της Βουλγαρίας με 84-52 για την Εθνική Νεανίδων


Καλό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε η Εθνική Νεανίδων σε φιλικό που έδωσε στο κλειστό της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη.

Το πανόραμα του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (2ος όμιλος) 27-6-2019


Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του Ειδικού Πρωταθλήματος  Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (2ος όμιλος) , η βαθμολογία και το πρόγραμμα:

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου Α2 Γυναικών (Νότιος όμιλος )


Στους αγώνες του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (1oς Όμιλος) που διεξάγονται στο κλειστό του Μετς σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Νίκη ψυχολογίας επί της Ιερισσού για το γυναικείο της Νίκης


Την πρώτη τους νίκη σημείωσε στο Ειδικό Πρωτάθλημα  Ανόδου στην Α2 το γυναικείο τμήμα  της Νίκης Βόλου .

Αποτελέσματα Ειδικού Πρωταθληματος Ανόδου στη Γ΄ Εθνική Ανδρών (2ος όμιλος) 2η αγωνιστική



Κατά τη 2η αγωνιστική του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στο 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:


Προπόνηση στο Τσοτύλι για τις κορασίδες ενόψη του Πανελλήνιου Ενώσεων και ΤΕ της ΕΟΚ


Εφθασαν στο Τσοτύλι οι 44 αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους αγώνες Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ.

Στην ΑΕΛ - Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες ο Άκης Παπαθεοδώρου.


H ΑΕΛ - Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή  Άκη Παπαθεοδώρου  για τη σεζόν 2019-2020 .

Με Ηλία Παπαδημητρίου στο τιμόνι στην Γ΄Εθνική ο Αίολος.


Η  ομάδα του Αίολου Τρικάλων  ανακοίνωσε τον Ηλία Παπαδημητρίου για προπονητη του Αίολου στο νεο ξεκίνημα της ομαδας στο πρωταθλημα της Γ΄Εθνικης κατηγορίας.

Δηλώσεις ενέργειας και μη ενέργειας διαιτητών για την περίοδο 2019-2020.


Η ΟΔΚΕ ανακοίνωσε ότι στις 27 Μαΐου 2019 ξεκίνησε η περίοδος υποβολής δηλώσεων ενεργών και μη ενεργών διαιτητών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΟΔΚΕ για την περίοδο 2019-2020.

Γ.Σ.Σοφάδων : Πήρε Βούλγαρη , ανανέωσε με Παπαϊωάννου



Δυναμικά συνεχίζει να κινείται ο Γ.Σ.Σοφάδων για την ενίσχυση του ρόστερ του, καθώς μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σπύρο Παππά και  τις ανανεώσεις των Ζωιτσάκου, Ψυχογιού , πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Βούλγαρη Χρήστο από τον Ολυμπιακό Καρδίτσας , ενώ θα συνεχίσει την συνεργασία με τον Στέφανο Παπαϊωάννου.

Κύμα ανανεώσεων στον Γ.Σ.Αλμυρού.


Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ,Σ.Αλμυρού ανακοίνωσε  την επέκταση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2019 -2020 με τους Αρχηγούς της ομάδας μας Βασίλη Θέο και Σούλη Γώγουλα.

Η δωδεκάδα της Εθνικής Εφήβων για το Παγκόσμιο Κύπελλο .


Η Εθνική Εφήβων U19 ολοκλήρωσε τους αγώνες προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 29 Ιουνίου ως τις 7 Ιουλίου.

Δύο ακόμη μεταγραφές …για την ΑΕΤ


Με τα χρώματα της Α.Ε.Τ B.C. θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Βαγγέλης Κανελλόπουλος και ο Θάνος Μπαρέκας.

Ανανέωσε με Αγριά ο Σπύρος Ρόσσιος


Με ανακοίνωσή της η Αγριά έκανε γνωστή την συνέχιση της συνεργασίας με τον Σπύρο Ρόσσιο, ο οποίος πέρυσι πρόλαβε και σημείωσε  41 πόντους σε 5 παιχνίδια  που αγωνίστηκε , καθώς μετά δεν αγωνίστηκε λόγω της εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Συνέχεια ανανεώσεων με Δημήτρη Καραθάνο στην Αγριά

Ακόμη μια ανανέωση για την Αγριά με την διοίκηση να εξασφαλίζει την συνεργασία με τον Δημήτρη Καραθάνο , ο οποίος την χρονιά που τελείωσε  σημείωσε 113 πόντους με 6 τρίποντα.

Μαζί και την νέα χρονιά Κώστας Καλιάρας και Αναγέννηση.


Παίκτης της Αναγέννησης την νέα χρονιά είναι και επίσημα ο Κώστας Καλιάρας , ο οποίος  συμφώνησε με την Δ.Ε.  στην ανανέωση της συνεργασίας τους και πλέον έκλεισε και τυπικά το θέμα της παραμονής του  στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα.

Πρωταθλήτρια η "Καρδιά του Παιδιού" στο 2ο Πρωτάθλημα ΕΠΑ Δήμου Τρικκαίων


Το 2ο Πρωτάθλημα ΕΠΑ Δήμου Τρικκαίων έριξε απόψε αυλαία με τον μεγάλο τελικό μεταξύ των ομάδων ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ  στο Κατσιμηδιο κλειστό δημοτικό γήπεδο.