Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries: Team Manager ο Κώστας Κωτούλας


Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Κωτούλα στην θέση του Team Manager. Ο Κώστας Κωτούλας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δαναό Τρικάλων και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Γερμανία (Tus Lena, Brant Hagen, Μπάγερν Μονάχου), Ολύμπια Λάρισας, ΑΣ Τρίκαλα, Πανόραμα, Ιεράπετρα, Κόροιβο, Ηράκλειο, Εργοτέλη και Δαναούς Τρικάλων.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Πρώτη αγωνιστική μέρος Β'


Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ για τον 4ο και τον 8ο Όμιλο, ολοκληρώνεται σήμερα με την διεξαγωγή των αγώνων:

4ος Όμιλος
20:30 κλειστό Αγ. Θωμά ...................Εθνικός Λάρισας – Νίκαια 2012
Διαιτητές: Παζώλης και Πανταζής
8ος Όμιλος
19:00 κλειστό Καλαμπάκας............... Α.Ο. Καλαμπάκας – Ίκαροι Τρικάλων
Διαιτητές: Γκόντας και Κυρίτσης.

H Δόξα Λευκάδας στην Α1 Ανδρών.


H Ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ επικύρωσε την απόφαση της πενταμελούς επιτροπής ειδικής αδειοδότησης, η οποία με ψήφους 3-2 τάχθηκε υπέρ της ανόδου της Δόξας Λευκάδας στην Α1 Ανδρών για την κάλυψη της κενής θέσης που είχε προκύψει.

Εθνικός Λάρισας : Πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά 3on3 basketball και 4on4 volleyball (φώτο+vid)



Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά 3on3 basketball και 4on4 volleyball που διοργάνωσε ο Εθνικός Λάρισας στην πλατεία Πρωτομαγιάς στη Νεράιδα, με την πολύτιμη βοήθεια του χορηγού της εκδήλωσης που ήταν τα Βλαχοδήμος Μάρκετ.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ευχές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς .


Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκεται προ των πυλών .Το Δ.Σ.εύχεται στους μαθητές- αθλητές, μαθήτριες- αθλήτριες όπως και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά στην επίπονη και σημαντική διαδικασία της εκπαίδευσης.

ΓΣΜΠ Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ: Έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εγγραφής για αγόρια και κορίτσια στις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου κ' Περιχώρων "Γεώργιος Πασιαλής", για τα τμήματα Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβο.

Συγκεκριμένα μέλη του συλλόγου ενημερώνουν καθημερινά δασκάλους, καθηγητές και μαθητές σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Την Κυριακή 18/09 στις 10:00 το πρωί, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, θα γίνει και η πρώτη ανοιχτή συνάντηση για γονείς και αθλητές ως έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς. Στη συνάντηση θα παραβρίσκονται και οι προπονητές όλων των τμημάτων του Συλλόγου.

Έναρξη προετοιμασίας για το Γ.Σ.Φύλλου.


Με την φιλοσοφία της εξέλιξης παιχτών μέσα από ένα ισορροπημένο σύνολο ξεκινάμε και φέτος μία ακόμη πρόκληση στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ .Έναρξη προετοιμασίας την Πέμπτη 15/9/2016 στο κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά και ώρα 21:00.

Έναρξη των τμημάτων υποδομής του Α.Σ Ήφαιστου Καρδίτσας.


Έναρξη των τμημάτων υποδομής του Α.Σ Ήφαιστου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Η Διοίκηση καλεί τους γονείς και τους αθλητές να δώσουν το παρόν.