Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ο Αλέξανδρος Βλασταρίδης στον Αιολικό Βόλου,

Ο Αιολικός  Βόλου βρίσκεται σε φάση υλοποίησης του σχεδιασμού του ρόστερ του για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και στα πλαίσια αυτά συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου για την παραχώρηση του Αλέξανδρου Βλασταρίδη για δύο χρόνια.

Στον Σπάρτακο ο Γιώργος Πάσχος.


Ο Σπάρτακος ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Γιώργου Πάσχου από την ομάδα του Κεραυνού.

"Μπάμ"με Λεπενιώτη από τον Γ.Σ. Φαρσάλων - Κοντά σε Αποστολίδη


Μετά την απόκτηση του Σωτήρη Γκιουλέκα , σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot.com, σε διπλό χτύπημα στο μεταγραφικό «παζάρι» προχωρά ο Γ.Σ.Φαρσάλων, καθώς η ομάδα του Χάρη Φόρου απέκτησε τον έμπειρο Γιώργο Λεπενιώτη και είναι κοντά στην απόκτηση του Απόστολου Αποστολίδη από τον Αρκαδικό.

Νέα ήττα από την Μεγάλη Βρετανία με 77-64 για την Εθνική Νέων. (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Νέων Ανδρών ηττήθηκε 77-64 από την Μεγάλη Βρετανία και πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 13-16 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που διεξάγεται στο Χέμνιτς της Γερμανίας.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα για το Ευρωπαικό Νέων


Στον Ηλυσιακό ο Καρδιτσιώτης σέντερ Κώστας Κουσιάντζας


Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε  την απόκτηση του  Κώστα Κουσιάντζα από την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά.

Αναχώρησε για το Τουρνουά φιλίας στη Γαλλία η Εθνική Παγκορασίδων (Ρόστερ-Πρόγραμμα)


Για τη Νίκαια της Γαλλίας αναχώρησε σήμερα η Εθνική Παγκορασίδων προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά Φιλίας. Αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία.

Οι Κληρώσεις Εθνικών Πρωταθλημάτων - Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών


Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα Ilissos) οι κληρώσεις της Α2 ανδρών, Β΄ Εθνικής ανδρών (1ος όμιλος), Γ΄ Εθνικής ανδρών (1ος και 2ος όμιλος), Α1 γυναικών, Α2 γυναικών (1ος όμιλος), Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών.

Με τη Μ. Βρετανία για τις θέσεις 9-16 η Εθνική Νέων Ανδρών


Η Εθνική Νέων Ανδρών θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία στον πρώτο της αγώνα για τις θέσεις 9-16. Ο αγώνας θα γίνει αύριο (19/7) στις 16.45.

Ο Ίωνας ολοκλήρωσε με τον Δημήτρη Τζήμα τις φετινές μεταγραφές

Ο Ίωνας επενδύοντας στο ταλέντο και στις προοπτικές εξέλιξης των νεαρών αθλητών , ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου πλέι μέικερ Δημήτρη Τζήμα (γιο του προπονητή Γιάννη Τζήμα), από τον Ολυμπιακό Βόλου.

“Μεταγραφές” και στη διοίκηση για τον Γ.Σ.Αμπελώνα - Δηλώσεις του Προέδρου Σταύρου Κωτούλα



Σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα προχωρά η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Αμπελώνα, καθώς μετά από τις ανανεώσεις και τις προσθήκες παιχτών στην ανδρική ομάδα, ήρθε και η σειρά των αλλαγών στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ΓΣ Βόλου συγχαίρει την Νίκη Βόλου.


Ο ΓΣ Βόλου συνεχάρη  την Νίκη Βόλου για την άνοδό της στην Β' Εθνική κατηγορία .

Σε σύγχρονα πρότυπα το τεχνικό τιμ του Α.Σ.Καρδίτσας με τις προσθήκες Χασιώτη-Χαλίτσιου-Μίσσα



Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε στο τεχνικό επιτελείο, μετά τον Γιάννη Τζήμα και Κώστα Κομποδιέτα , τρεις σημαντικούς προπονητές τους Γιάννη Χασιώτη, Χρήστο Χαλίτσιο και Γιάννη Μίσσα.

Ανανέωσε και ο Γιώργος Νάκης με τον Α.Σ.Καρδίτσας


Η ανακοίνωση του ΑΣΚ:
«Ανανεώσεων συνέχεια με το Γιώργο Νάκη, ο οποίος θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.