Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Νέο "μπαμ" από την Καλαμπάκα - Πήρε τον ταλαντούχο Κιουρτσίδη από τον Ολυμπιακό Πειραιώς(φώτο)

 Ο πρόεδρος Σωτήρης Φαμίσης  επιφύλασσε μια μικρή έκπληξη στους Καλαμπακιώτες , καθώς την ημέρα των γενεθλίων του ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου σέντερ Αλέξανδρου Κιουρτσίδη από τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζουν μαζί Χρήστος Αναγνωστόπουλος και Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων.


Στην Γ.Σ.Φαρσάλων θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν την καριέρα του ο 32χρονος Forward Χρήστος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των Φαρσάλων .

Εκτός οκτάδας η Εθνική Εφήβων μετά την ήττα από την Γαλλία με 81-86 (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Εφήβων δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γαλλία η οποία και επικράτησε με 81-86 σε αγώνα για τη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Λετονία. Παρά το γεγονός ότι η Εθνική μας βρέθηκε να προηγείται στο σκορ κατά το δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, τελικά γνώρισε την ήττα που την αφήνει εκτός των «8». 

Ανανέωσαν Μουράτης και Λεμπέσης στον Γ.Σ.Νίκαιας.


Η Διοίκηση της ομάδας του Γ.Σ.Νίκαιας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά με τους παίκτες Φώτη Μουράτη και ο Κώστα Λεμπέση.

Μεταγραφή-έκπληξη από τον Αετό Πλατυκάμπου με τον Νίκο Γεωργόπουλο!!!


Νέο απόκτημα για τον Πλατύκαμπο, με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γεωργόπουλου, που έρχεται στην περιοχή μας από την Λιβαδειά.

Τετραπλό χτύπημα από τον Γ.Σ.Νίκαιας με Πασχάλη, Μπλιάτζα , Ουζουνη και Ναουράνι (φώτο)


Στον  Γ.Σ.Νίκαιας μετά την συνέχιση της συνεργασίας με τον Αριστοτέλη Παπαναστασίου , άρχισαν  και την σχεδίαση για την νέα χρονιά, ανακοινώνοντας σήμερα  την απόκτηση τεσσάρων παικτών .

"Κυνηγά" Αναγνωστόπουλο και Τριχόπουλο η Λευκάδα .


Στη Λευκάδα μπορεί να επέλεξαν το δρόμο προς την Γ’ Εθνική και ουσιαστικά την επανεκκίνηση, αλλά οι κινήσεις που κάνουν οι νησιώτες δείχνουν ότι θέλουν να είναι περαστικοί από τον 3ο όμιλο της εν λόγω κατηγορίας.

Κλήσεις για προετοιμασία στην Εθνική Παγκορασίδων U14


Οι παρακάτω αθλήτριες καλούνται για την προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων U14 που θα γίνει στην Ερμιόνη:

Αναχώρησε για την Αυστρία η Εθνική Νεανίδων (Πρόγραμμα - Ρόστερ)


Το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ξεκίνησε σήμερα η Εθνική Νεανίδων καθώς αναχώρησε με προορισμό την Αυστρία όπου θα φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ κατηγορίας) το διάστημα 3-12 Αυγούστου 2018. Η Εθνική Oμάδα βρίσκεται στον Β΄ όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν επίσης οι Αλβανία, Ελβετία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Ισραήλ. 


Δείτε ζωντανά στις 16:15 τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία για το Ευρωπαϊκό Εφήβων


Αποτελέσματα–Βαθμολογίες-Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων


Η Γαλλία θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής Εφήβων στη φάση των 16 και στον πρώτο από μια σειρά νοκ άουτ αγώνων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στη Λετονία.