Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Μπαράζ ανανεώσεων στον Γ.Σ.Τυρνάβου !!!


Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ προχώρησε στην ανανέωση συνεργασίας τεσσάρων καλαθοσφαιριστών.

Φιλική ήττα από την Σερβία για την Εθνική Νέων Γυναικών


Τα φιλικά  ξεκίνησε η Εθνική Νέων Γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ Κατηγορίας) που θα διεξαχθεί 3-11 Αυγούστου στην Πρίστινα του Κοσόβου.

Ήττα αποό την Ρωσία για την Εθνική Εφήβων στο τουρνουά της Ιταλίας


Η Εθνική Εφήβων U18 ηττήθηκε από τη Ρωσία στο πλαίσιο της πρώτης μέρας του Διεθνούς Τουρνουά που φιλοξενείται στο Πέζαρο.

Πήρε Νάσο Τζιουμάκη η ΕΑΛ.


Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΛ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάσου Τζιουμάκη!!

Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για τον Α.Σ ΒΟΛΟΥ ΙΩΝΑΣ.


Την Τετάρτη 17/7/ 2019 ορίστηκε Τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ ΒΟΛΟΥ ΙΩΝΑΣ με κύρια θέματα τον απολογισμό και την έγκριση οικονομικού απολογισμού και εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις αρχαιρεσίες εκλογής μελών νέου Δ.Σ.

Ο Κώστας Τόλλιος στον Α Ο Τρίκαλα


H ομάδα του Α.Ο.Τ. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Κωνσταντίνο Τόλλιο, ο οποίος την περσινή σεζόν με τους Μάγους είχε 163 πόντους με 25 τρίποντα

Κλείνει το ρόστερ με Χρήστο Τουρναβίτη η Νίκαια 2012

Συνέχεια των μεταγραφών για την  Νίκαια 2012  καθώς ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Χρήστο Τουρναβίτη , που λογικά θα είναι και η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ  της ομάδας  και του  προπονητή Γιώργου Μπελαλίδη για την καινούργια χρονιά .

Στην Ανάληψη ο Κώστας Λωρίτης


Το ΔΣ του Α.Ε.Σ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε την απόκτηση του αθλητή Κώστα Λωρίτη με δανεισμό από την Νίκη Βόλου .

Ο Γρήγορης Γιασσάρης νέος προπονητής του Γ.Σ.Φαρσάλων


Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Χάρη Φόρου ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Γρήγορη Γιασσάρη.

19ο Τουρνουά Beach Soccer & Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 από τον Κένταυρο Ζαγοράς


   Ο Αθλητικός Όμιλος "Κένταυρος" Ζαγοράς διοργανώνει και την φετινή θερινή περίοδο για δέκατη ένατη συνεχόμενη φορά  Τουρνουά Beach Soccer 5Χ5 στην άμμο, στη παραλία του Χορευτού, αλλά και Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη στη Ζαγορά όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι μικροί - μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής μας καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου ο Τασιούδης.


Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με ακόμα ένα παίκτη από το περσινό ρόστερ, και συγκεκριμένα με τον αθλητή Γιώργο Τασιούδη.