Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Ελεύθερη είσοδος στον αγώνα Ιράν – Ουγγαρία του τουρνουά Aegean


Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε (21.00, ΕΡΤ) την Ουγγαρία στην πρώτη μέρα του τουρνουά Aegean στο Ηράκλειο Κρήτης και μεθαύριο (11/8) το Ιράν.

Κώστας Παπαδόπουλος:«Να δείξουμε καλύτερη εικόνα»


Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε από τη Σερβία και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος, τόνισε:

Ήττα από την Ουκρανία με 52-45 για την Εθνική Νέων Γυναικών


Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων Γυναικών στον τέταρτό της αγώνα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (β’ Κατηγορίας) που διεξάγεται στο Κόσοβο.

Ήττα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για την Εθνική παίδων. (φώτο)


Η Εθνική παίδων δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ηττήθηκε 77-55 από τη Σερβία και αύριο αντιμετωπίζει την Βοσνία Ερζεγοβίνη (10/8, 17.30, youtube.com/fiba).

Ο Ερμής Αγιάς Λάρισας κατέθεσε τον φάκελο συμμετοχής για την Α1 Εθνική κατηγορία.


Σήμερα  κατέθεσε στην ΕΟΚ τον σχετικό φάκελο ο Ερμής Αγιάς Λάρισας για την κάλυψη της κενής θέσης στην Α1 Εθνική κατηγορία και εκδίδοντας και το σχετικό δελτίο τύπου.

Σερβία-Ελλάδα ζωντανά στις 19:45 για το Ευρωπαϊκό Παίδων


Ελλάδα-Ουκρανία ζωντανά στις 20:00 για το Ευρωπαϊκό Νέων Γυναικών (Β΄ κατηγορία)


Έτοιμη για τη δική της μάχη η Εθνική Παίδων.

Τη δική της μάχη δίνει από σήμερα η Εθνική Παίδων. Βρίσκεται ήδη στο Ούντινε της Ιταλίας, όπου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 (9-17/8).

Ενισχύεται με Τριαντάφυλλο Πεταλωτή ο Γ.Σ.Φαρσάλων.


Μία σημαντική προσθήκη στην περιφέρεια του ολοκλήρωσε ο Γ.Σ.Φαρσάλων, αποκτώντας τον Τριαντάφυλλο Πεταλωτή συνεχίζοντας δυναμικά τις κινήσεις του εν όψει της νεας σεζόν.

Στον Α.Ο.Καλαμπάκας ο Νίκος Πλαΐτης.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Καλαμπάκας ανακοίνωσε την  απόκτηση του γκαρντ Νίκου Πλαΐτη που αναμένεται να ενισχύσει  σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας που χτίζει ο Γιώργος Κουρμέτζας.

Στον Αίολο Τρικάλων ο Ντίνος Αργύρης.


Δεν άργησε να βρει στέγη ο Ντίνος Αργύρης , καθώς η ομάδα του Αιόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Τρικαλινού παίκτη .

Δαναοί: Προώθηση του νεαρού Νίκου Ζιώγα στην ανδρική ομάδα.

Στα πλαίσια της προώθησης νεαρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής, στην ανδρική ομάδα των Δαναών της νέας σεζόν , θα βρίσκεται και ο 17χρονος ταλαντούχος  Σούτινγκ γκαρντ, Νίκος Ζιώγας.

Α.Σ.Καρδίτσας: Ο Γιάννης Χασιώτης στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοίνωσε την ένταξη του προπονητή Γιάννη Χασιώτη στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας, ως συνεργάτη του Κώστα Κομποδιέτα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής ανδρών.

Δυναμώνει την ρακέτα του με Δημήτρη Αλεξανδρή ο ΓΑΣ Παλαμά.

Ο  ΓΑΣ Παλαμά ανακοίνωσε την  απόκτηση του σέντερ Δημήτρη Αλεξανδρή από την ομάδα της Ελπίδας Καρδίτσας.

Ίκαροι Τρικάλων: Λύση συνεργασίας με Ντίνο Αργύρη

Παρελθόν από την ομάδα των Ικάρων αποτελεί ο Ντίνος Αργύρης. Οι υψηλές απαιτήσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν σε συνδυασμό με τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του παίκτη, οδήγησαν τις δύο πλευρές στο να λύσουν την συνεργασία τους.