Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Στην προπόνηση για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων ο Νίκος Μαργαριτόπουλος


Τη Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Μίκρας Β΄, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων:

Ξανά στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2005) ο Αλέξης του Κεραυνού


Την Τρίτη 9 Απριλίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Μίκρας Β΄, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2005):

Σταθερά στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν.2004) Ιωάννου - Τριανταφύλλου - Πρέκας


Την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2004):

Υποδοχή ηρώων των κοριτσιών του ΓΕΛ Παλαμά!!!!! vid


Το ΓΕΛ Παλαμά μπορεί να μην προκρίθηκε στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα , αλλά και μόνο η συμμετοχή του στα 4 κορυφαία λύκεια Ελλάδος και Κύπρου ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα .

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας

Σ’ ένα μικρό αρνητικό σερί δύο ηττών καλείται να δώσει τέλος το απόγευμα του Σαββάτου ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας ο οποίος φιλοξενεί στο κλειστό της Νεάπολης και στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής το Μαρούσι, σ’ έναν ακόμη «τελικό» όπως έχει χαρακτηρίσει όλα τα παιχνίδια ως και το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο τεχνικός  κ. Γιάννης Λίβανος.

Στο κλειστό Πορταριάς το Νίκη Βόλου - Ελευθερούπολη για την Β’ Εθνική (Όλες οι αλλαγές)


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ για την 26η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) της 14/04/2019 και ώρας 17.00 αντί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ.

Πρωταθλητές Ελλάδας το 1ο ΓΕΛ Βούλας και τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη (Σχολικοί Αγώνες)


Ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα της τελικης φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα .

Αντίο με ψηλά το κεφάλι για τις μαθήτριες του ΓΕΛ Παλαμά!!!!


Με υπερηφάνεια και χωρίς αγωνιστικό άγχος αγωνίστηκαν για τελευταία φορά φέτος τα κορίτσια του Παλαμά , που έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση ,  γνωρίζοντας  την ήττα  στον μικρο τελικό , από το  Λύκειο Κύκκου Β΄της Κύπρου με 43-66 ,  κατακτώντας έτσι  την τέταρτη θέση  στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα.

Ζωντανά στις 12:00 Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη-Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη (τελικός αγοριών Πανελληνίου Λυκείων)


Τώρα Ελληνικό Κολλέγιο-1ο ΓΕΛ Βούλας (Τελικός Σχολικών αγώνων στα κορίτσια)


Δαναοί - Φαλώρεια 55-69 (Εφηβικό Τρικάλων) Βαθμολογία


Δαναοί - Φαλώρεια 55-69 
Δεκάλεπτα: 17-23,  27-46,  38-59,  55-69.
Διαιτητές:Λίλης - Γεωργούλας
Δαναοί  (Μητσάς) Ταλαρος 5(1), Τίγκας 2, Δίπλας 9(2), Μοσχόπουλος 2, Σδράκας 14(1), Νταιλιάνης  3(1), Καρατζάς 5, Ζιώγκας ,  Τσινας , Ράρρας 12, Δουμουσιάρης .
Φαλώρεια (Ευαγγελακόπουλος )  Μαλακασιώτης 11, Σπάθης 4, Πουλιανίτης 8, Κατσαδούρος 22, Παναγιώτου 9(1),  Μπακάλης 7, Βιττενμπέργκεν 8.