Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Δηλώσεις Καστρίτη και Κολοβέρου μετά την ήττα από τη Ρωσία


Διαβάστε τι δήλωσαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καστρίτης, αλλά και ο γκαρντ της Εθνικής U19, Ιωσήφ Κολοβέρος, μετά την ήττα με 83-75 από τη Ρωσία στη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ήττα για την Εθνική Εφήβων από τη Ρωσία στη 2η μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Φωτορεπορτάζ)



Η Ρωσία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πολύ εύστοχη και πήρε τη νίκη με 83-75 στην αναμέτρησή της με την Ελλάδα στη 2η μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εφήβων στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάνατζερ του Αίολου Τρικάλων στη Γ΄ Εθνική ο Παναγιώτης Μπραχάλας.


Ο Αίολος Τρικάλων ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Μπραχάλας αναλαμβάνει μάνατζερ της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Συνεχίζει στους Ίκαροιυς Τρικάλων o Δημήτρης Στάνκοβιτς


Έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά του και σαν παίκτης αλλά και σαν χαρακτήρας, ο Δημήτρης Στάνκοβιτς, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στους Ικάρους Τρικάλων για μία ακόμη σεζόν.

Δείτε ζωντανά στις 20:30 τον αγώνα Ρωσία-Ελλάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19


Δεύτερη θέση στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου Α2 Γυναικών για την Νίκη Βόλου.


Έπεσε η αυλαία στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου Α2 Γυναικών και η ομάδα της Νίκης Βόλου ολοκλήρωσε με ψηλά το κεφάλι την παρουσία της στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση του τουρνουά.

Το πανόραμα του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (2ος όμιλος) -Τελική κατάταξη

Για την τελευταία αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 γυναικών (2ος Ομιλος) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Κίνηση για το μέλλον με Ορφέα Πανάγο από τον Κεραυνό.

Σε ακόμα μία κίνηση που αποσκοπεί στο μέλλον της ομάδας, προχώρησε ο Κεραυνός , που ανακοίνωσε την απόκτηση του 14 χρονου Ορφέα Πανάγου.

Άνοδος για τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια - Το πανόραμα του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στη Γ΄ Εθνική (2ος όμιλος)


Κατά την 5η αγωνιστική του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στο 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα με τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια να σφραγίζει το εισιτήριο της ανόδου στις εθνικές κατηγορίες,


Ανανέωσε το προπονητικό τιμ στην ΑΕΛ - Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες


Η ΑΕΛ - Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τους κ.κ. Βαγιόπουλο Γιώργο , Οικονόμου Ντίνο  και Αμδίτη Σάκη.

Το πανόραμα του Παγκόσμιου Κυπέλλου U19

Το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 βρίσκεται στη δεύτερη μέρα του. Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Ρωσία (30/6, 20.30), αλλά και στον άλλο αγώνα του ομίλου ανάμεσα στις Φιλιππίνες και την Αργεντινή.

Τα πρώτα τεστ στις Σέρρες για την Εθνική Εφήβων U18


Η Εθνική Εφήβων U19 έκανε το πρώτο βήμα με νίκη απέναντι στις Φιλιππίνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο που φιλοξενείται στο Βόλο και η Εθνική Εφήβων U18 προετοιμάζεται για τη δική της αποστολή, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βόλο (27/7-4/8).

Στην Κωνσταντινούπολη για τουρνουά προετοιμασίας η Εθνική Νέων Ανδρών

Η Εθνική Νέων Ανδρών αναχωρεί σήμερα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, όπου θα λάβει μέρος σε Διεθνές Τουρνουά με τη συμμετοχή ακόμη της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Ουκρανίας και της Σερβίας.