Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας:« 30 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουμε…»


Λαϊκή και παραδοσιακή βραδιά διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας με τον τίτλο «30 χρόνια Ιστορίας και συνεχίζουμε», με συνδιοργανωτή τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Α. Ο. Μυραϊκός την Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ. στην πλατεία της Νίκαιας.

Αγιασμός και "πρώτη" στις 27/8 για τον Γ.Σ.Αλμυρού.


Η ανακοίνωση:
«ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/8/2018 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2019.

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας των Γόμφων.


Στη διάθεση των φίλων των Γόμφων τέθηκαν από σήμερα Τετάρτη οι κάρτες διαρκείας του τμήματος μπάσκετ.

Πρώτη με όνειρα για την Agria Bc . Δηλώσεις Στρατίκη.(φωτορεπορτάζ)


Έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Θησέα στην Αγριά η πρώτη προπόνηση της Agria Bc. Το παρών έδωσαν η διοικούσα επιτροπή και ο Πρόεδρος Βογιατζής Κώστας , οι προπονητές Στρατίκης Σπύρος και Θεοχάρης Αντώνης και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας .

Ο Ευάγγελος Κολιός υπεύθυνος εκγύμνασης στο Basketball Club Larissa 2017

Η ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το γυμναστή φυσικής κατάστασης και απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Αθηνών τον Κ. Ευάγγελο Κολιό όπου θα είναι ο υπεύθυνος εκγύμνασης του εφηβικού και αντρικού τμήματος μπάσκετ για τη σεζόν 2018-2019!!!

Άρτεμις Σπανού: «Να έχουμε πάθος, ενέργεια και ψυχή»


Μετά από μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς η Εθνική Γυναικών ολοκληρώνει σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στα Ιωάννινα. Η προσμονή μάλιστα για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Τενεριφη είναι μεγάλη, καθώς η Ελλάδα θα βρεθεί μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο.

Ξεκίνημα με αισιοδοξία για τον Γ.Σ.Φαρσάλων . (Δηλώσεις-Φώτο)


Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 20 Αυγούστου ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην οποία οι «μπλε» θα αγωνίζονται στην Β Εθνική κατηγορία.