Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Πρωταθλητής Α1 εργαζομένων ο Cosmos!!!!!


Σ' ένα συναρπαστικό τελικό που έγινε σήμερα  στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, η αδιαφιλονίκητη κυρίαρχη στο πρωταθλημα εργαζομενων Λάρισας, ομάδα του  Cosmos , επικράτησε των Πολ. Μηχανικών με 71-61 και  αναδείχθηκε πρωταθλήτρια  στην Α1 κατηγορία κάνοντας το νταμπλ , αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε σηκώσει και το Κύπελλο εργαζομένων.

Πρωταθλητής Α2 εργαζομένων το De Tox !!!!!


Έγινε  σήμερα  30/5 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο ο τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ  εργαζομένων για την Α2 κατηγορία με νικήτρια την ομάδα του De Tox που επικράτησε με 53-45 του Απολλώνειου.

Ξεκινά αύριο στον ΠΑΛΑΜΑ το σεμινάριο προπονητικής


Ξεκινά αύριο στον Παλαμά το σημαντικό σεμινάριο προπονητικής Μπάσκετ που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά το διήμερο 31Μαΐου και 1 Ιουνίου, το οποίο συνδιοργανώνουν  ΕΟΚ , ΣΕΠΚ , ΕΣΚΑΘ, Τιτάνες Παλμά και Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. με ομιλητές τους  Κώστα Μίσσα , Ηλία Παπαθεοδώρου και Δημήτρη Ξουρίδα.

Κοντά σε συμφωνία με Κουτσουκέρα ο Ερμής Αγιάς.


Ο Ερμής Αγιάς έχει αποδείξει ότι κοιτάζει μπροστά, και λειτουργεί έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο το Θεσσαλικό στοιχείο.

Ορισμοί Κριτών -Διαιτητών ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΜΙΝΙ Τρικάλων (31/5 - 02/06/2019)

Οι όποιες αλλαγές συμβαίνουν θα εμφανίζονται με γραμματοσειρά εντόνου κόκκινου χρώματος

Γιώργος Βασιλακόπουλος: «Απαιτείται μια ενωμένη και αποφασισμένη FIBA»

Ο  πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ήταν εκ των πρώτων ομιλητών στην Γενική Συνέλευση της FIBA Europe που έγινε στο Μόναχο στις 24 Μαϊου, ως πρόεδρος της επιτροπής που συνέταξε  το νέο κατασταστικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Προπόνηση για το κλιμάκιο κορασίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ


Το Σάββατο 1/6, στις 15.15 στο Δ.Α.Κ. Καβάλας «Αλεξ. Δημόγλου» (Καλαμίτσα) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση για το κλιμάκιο κορασίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ (γεν. 2004, 2005).

Αποτελέσματα αγώνων μπαράζ κατατάξης για Ανόδο στην Α2 Ανδρών.

Αποτελέσματα
Τρίτωνας-Αγρίνιο 83-70
Παγκράτι-Φίλιππος Βέροιας 72-68