Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Πήρε το σέντερ Κώστα Λωρίτη ο Ίωνας.


Μετά τις ανανεώσεις με Χρηστομάνο, Κουμπούνη , Φοινικόπουλο, Τζήμα , Μαντζουράνη και την προσθήκη του νεαρού Βοσινάκη στην αντρική ομάδα , ο Ίωνας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κώστα Λωρίτη , που την περσινή χρονιά με την Ανάληψη Βόλου είχε σημειώσει 80 πόντους.

«Μόνιμος» κάτοικος Γόμφων ο Δημήτρης Ψύρρας

Ο Γ. Σ Γόμφων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον γκαρντ Δημήτρη Ψύρρα ο οποίος  ήταν ο πρώτος σκόρερ  και ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας την χρόνια που πέρασε σημειώνοντας 201 πόντους με 38 τρίποντα βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδος στην Γ΄Εθνική.

Μια επιστροφή και δυο ανανεώσεις για την ΑΕΒΔ με Ιωαννίδη-Βλάχο-Νίκολη


Δυναμικά κινείται η ΑΕΒΔ  στελεχώνοντας το ρόστερ της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της και πάλι  στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, ανακοινώνοντας την επιστροφή του Σωτήρη Ιωαννίδη, αλλά και τις ανανεώσεις με τους Νίκο Βλάχο και Γιώργο Νίκολη.

Πήρε και Βαγγέλη Γεωργατζή η Αγριά.


Η Αγριά μετά την απόκτηση των Κουρατίδη-Σπανόπουλου, προχώρησε στην τρίτη μεταγραφή ανακοινώνοντας την απόκτηση του  Βαγγέλη Γεωργατζή , που την περσινή χρονιά ήταν δεύτερος σκόρερ  στον Αιολικό με 194 πόντους και 29 τρίποντα.

Μαζί και την νέα χρονιά Χρηστομάνος και Ίωνας


Μια ακόμα ανανέωση πραγματοποίησε ο  Ίωνας ο οποίος ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας για μια ακόμη σεζόν, με τον Αντώνη Χρηστομάνο.

Κλήρωση για ανακατανομή σωματείων Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης στις Εθνικές Κατηγορίες


Mετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου των Σωματείων και αποδοχής τους στις Εθνικές Κατηγορίες, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων Αθήνας, Πειραιάς και Θεσσαλονίκης