Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Συγχαίρουν την Καλαμπάκα οι Ίκαροι Τρικάλων.

Οι Ίκαροι Τρικάλων με ανακοίνωση τους συγχαίρουν την ομάδα της Καλαμπάκας για την άνοδό της στα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών και συγκεκριμένα για την συμμετοχή της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Στην Γ' Εθνική η Καλαμπάκα - Το κάλεσμα του προέδρου Σωτήρη Φαμίση.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της Καλαμπάκας Σωτήρης Φαμίσης, καλεί το φίλαθλο κοινό της Καλαμπάκας να στηρίξει τον ΑΟΚ στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής, μετά και τη σχετική διαβεβαίωση της ανόδου από την  ομοσπονδία.

Κακή η Εθνική Νέων Ανδρών ηττήθηκε από το Ισραήλ με 106-84. (φωτορεπορτάζ)


Βαριά ήττα από για την Εθνική Νέων Ανδρών από το Ισραήλ στο πλαίσιο της 3ης μέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 στο Χέμνιτς της Γερμανίας. Η Ελλάδα ηττήθηκε 106-84 από το Ισραήλ και περιμένει πια τις τελικές βαθμολογίες (εκκρεμεί ο αγώνας Γερμανία – Ρουμανία) για την Β’ Φάση.

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Ακρίβου.


Στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν η 20χρονη φόργουορντ από τις Σοφάδες Μαργαρίτα Ακρίβου, με την ομάδα των "πρασίνων" να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας.

Μπάμπης Τουτουτζόγλου:«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους συντέλεσαν στην άνοδο της Νίκης Βόλου»


Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου  κ. Χαράλαμπος  Τουτουτζόγλου, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν τα τελευταία 3 χρόνια στο να φτάσει η Νίκη Βόλου  στην άνοδο στην Β' Εθνική.

Δείτε ζωντανά στις 19:00 τον αγώνα Ισραήλ-Ελλάδα για το Ευρωπαικό Νέων Ανδρών


Τον Ελασσονίτη Τσιαβέ θέλει στη Λευκάδα ο Γιασσάρης


Μπορεί η Δόξα να μην ανήκει ακόμη επίσημα στην Γ’ Εθνική, αλλά η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Γρηγόρη Γιασσάρη, έχει βάλει τον Λαρισαίο τεχνικό σε μότο δημιουργίας του ρόστερ, με το οποίο θα αγωνιστούν οι Λευκαδίτες τη νέα σεζόν.

Σε διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας του Γ.Σ. Σοφάδων


Ο  Γ.Σ. Σοφάδων ανακοίνωσε ότι οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι έτοιμες και ξεκινάει από σήμερα η διάθεση  στους φιλάθλους της ομάδας .

Καλοκαιρινές προσφορές από το ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ shopping center


Το Karakikes shopping center , πριν σας παρουσίαση την συλλογή της DSQUARED2  ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19 που του παρέδωσε από τους πρώτους ο εισαγωγικός όμιλος gruppo pagoni...

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 18-21 ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 40-60%

Η ΑΕΛ στην Α1 ΕΣΚΑΘ!!!!!!


Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε .

Ηττήθηκε χθές από την διοργανώτρια Γερμανία με 82-76 η Εθνική Νέων.(Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Νέων Ανδρών δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στο Χέμνιτς.

Πήραν την άνοδο για Β' και Γ' Εθνική αντίστοιχα Νίκη Βόλου - Α.Ο.Καλαμπάκας

Σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot.gr , η Ομοσπονδία ενημερώθηκε  με επιστολή της ΑΕΛ για την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα της  Β΄Εθνικης και την συμμετοχή της στην Α1 ΕΣΚΑΘ .