Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 


Μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης της «Κιβωτού του κόσμου» από την ΕΟΚ

Η ΕΟΚ στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς στην κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και μέλος ΔΣ συμμετείχε στον ραδιομαραθώνιο που διοργάνωσε ο ρ/σ Αθήνα 9.84 για τη στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου» και του Πατέρα Αντώνιου που βοηθούν απροστάτευτα παιδιά, μητέρες και οικογένειες σε ανάγκη.

Τουρνουά Παίδων και Κορασίδων υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Τουρνουά Παίδων θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Τα τουρνουά διοργανώνονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κρήτη, στη Λάρισα, στις Σέρρες, στην Ξάνθη και στην Καβάλα.

Τακιανός: “Με κάνει αισιόδοξο η καθημερινότητα της Λάρισας”

Η Λάρισα πέτυχε το προηγούμενο Σάββατο (18/12) την δεύτερη νίκη της στην Stoiximan Basket League, στην Πάτρα επί του Απόλλωνα Oscar μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Φώτη Τακιανό και τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ.

ΑΕΒΔ: Τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή Γκιοκαι Λεντζο .

Η ΑΕΒΔ σε φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα με το Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας , τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της  Γκιοκαι Λεντζο  και ταυτόχρονα συγκέντρωσε τρόφιμα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου .

Δαναοί - Φούντας 43-63 (Εφηβικό)


Ξεκίνησε το εφηβικό πρωτάθλημα Καρδιτσας-Τρικάλων, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγετε στο κλειστό της Μπάρας μεταξυ των Δαναών και των Τρικάλων14 (Φούντας).

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Euroleague (23/12/2021) vid

Τα αποτελέσματα της Euroleague είναι: