Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Συνεργασία Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας με Μπασδέκη Γεώργιο.

Ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας και συγκεκριμένα ο νέος πρόεδρος του τμήματος Μπάσκετ και αντιδήμαρχος του δήμου Ελασσόνας Γκέκας Ιωάννης ,  έδωσε τα χέρια για  την έναρξη της συνεργασίας  την νέα χρονιά με τον χειρουργό - ορθοπεδικό Γεώργιο Μπασδέκη .

Δείτε τους φιλικούς αγώνες Γ.Σ.Σκιάθου-Γ.Σ.Βόλου (παίδων-εφήβων)

Γ.Σ.Σκιάθου-Γ.Σ.Βόλου (εφήβων)


Γ.Σ.Σκιάθου-Γ.Σ.Βόλου (παίδων) ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ

Συνεχίζουν μαζί Αετός Πλατυκάμπου-Πιτσαρής!!!


Ακόμη μια σημαντική ανανέωση για τον Πλατύκαμπο, αφού ο πολύπειρος Κώστας Πιτσαρής συμφώνησε να συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα του Αετού!


Ενδιαφέρον για Γιάννη Τόζιο από τον Ερμή Αγιάς.


Ο Στέφανος Πέρκος και ο Ερμής Αγιάς συνεχίζουν να κάνουν στοχευμένες κινήσεις, και μια από αυτές έχει το όνομα του Γιάννη Τόζιου.

Το πρόγραμμα του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2018»


Δείτε το πρόγραμμα του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2018» που θα γίνει στο Κλειστό Γήπεδο Καλαμαριάς και τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των Νέβεν Σπάχια, Γκάι Γκούντες και Σούλη Μαρκόπουλου.

Συνεχίζει στον Ηρακλή ο Λαρισαίος Βασίλης Αγγελακόπουλος.

Η Διοίκηση της ομάδας του Ηρακλή  Θεσσαλονίκης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη σερί σεζόν με τον έμπειρο Λαρισαίο φόργουορντ Βασίλη Αγγελακόπουλο.

Νίκη της Εθνικής Νεανίδων επί της Βουλγαρίας με 80-68. (Φωτορεπορτάζ)


Πολύ κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέση του Β΄ ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία βρίσκεται η Εθνική Νεανίδων, μετά από τη νίκη επί της Βουλγαρίας με 80-68.

Εκλογή νέου Δ.Σ. στο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Συνεχίζουν Σαλεπτσής και Ποντίκας στο προπονητικό τιμ.


Έπειτα από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, εκλέχθηκε νέα διοίκηση για τον  Γ. Σ. Ε.Ελασσόνας, η οποία και ανέλαβε να τρέξει  με νέες ιδέες και πολύ όρεξη για δουλειά την επόμενη διετία την ομάδα.

Ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης. Οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου που την περίοδο 2018-2019 θα αγωνίζεται  στην Γ’ Εθνική κατηγορία με τον προπονητή κ. Γκουγκουτούδη Παναγιώτη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή.

Στην Βαλένθια για Διεθνές Τουρνουά η Εθνική Παμπαίδων (U14). Ρόστερ - Προγραμμα


Η Εθνική Παμπαίδων (U14) αναχώρησε σήμερα με προορισμό την Βαλένθια, όπου θα διεξαχθεί το Διεθνές Τουρνουά BAM L´ Alqueria από 9 ως 11 Αυγούστου.

Αναχωρεί για Σερβία η Εθνική Παίδων - Στην αποστολή ο Βησσαρίου.


Η Εθνική Παίδων αναχωρεί σήμερα για τη Σερβία, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 στο Νόβι Σαντ (10-18 Αυγούστου).

Δείτε ζωντανά στις 14:30 τον αγώνα Ελλάδα-Βουλγαρία για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων (Β΄ κατηγορία)