Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Με προβλήματα στο Ιβανόφειο η ΑΕΛ

Στην Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή η ΑΕΛ για την 14η αγωνιστική ημέρα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Απόφαση για επανάληψη του αγώνα Καστοριά-Καρδίτσα


Σύμφωνα με ανάρτηση του http://basketa.gr , επαναλαμβάνεται ο αγώνας Καστοριά-Καρδίτσα  που έγινε στις 16 Δεκεμβρίου και η Καστοριά είχε επικρατήσει της Καρδίτσας με 67-66, με ένα καλάθι και φάουλ του Νίκου Κακλαμάνου στο φινάλε της αναμέτρησης, το οποίο ξεσήκωσε πολύ συζήτηση, καθώς η μπάλα δεν είχε καταλήξει ποτέ εντός στόχου, με τους διαιτητές να το μετρούν, θεωρώντας ότι ο αμυντικός της Θεσσαλικής ομάδας τράβηξε το διχτάκι.

Πρόγραμμα πρωταθλήματος μπάσκετ εργαζομένων Λάρισας


Συνεχίζεται  την επόμενη εβδομάδα , με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής για την 2η φάση ,το πρωτάθλημα  μπάσκετ εργαζομένων Λάρισας.

Ανακοίνωσαν την απόκτηση του Jonn Fields τα Τρίκαλα BC Aries


Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ Jonn Fields (2.06).

Προπόνηση για το κλιμάκιο Παίδων Βορρά (ονόματα)


Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 16.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β' θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των καλαθοσφαιριστών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων.

Προπόνηση για το κλιμάκιο Παμπαίδων Βορρά με την συμμετοχή του Μαργαριτόπουλου Νίκου


Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στο γήπεδο της Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων:

Ολυμπιακός Βόλου: Απαρχή για την επίτευξη του στόχου της παραμονής ο αγώνας με τον Παναθλητικό

 
Ένα απαιτητικό και δύσκολο ματς, έχει μπροστά του η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που την Κυριακή  στις 12:00 στο ΕΑΚ Βόλου αντιμετωπίζει τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Αποτελέσματα πρωταθλήματος μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας (18/1/2018) φώτο


Για την 2η φάση στο πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  έγινε χθες 18/1 , η 3η αγωνιστική στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο .