Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Νεα ενίσχυση με Αγαγιώτου -Τότση για το γυναικείο της Νίκης Βόλου


Η  γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση της Λαμπρινής Αγαγιώτου και της Ιωάννας Τότση.

Ευαγγελία Νάτσκου: «Ήταν το δώρο μας σε τέσσερα κορίτσια»


Η Ευαγγελία Νάτσκου εμφανίζεται στο παρκέ με τα... γνωστά πια κοτσιδάκια της, χαμογελαστό πρόσωπο, αλλά να ξέρετε πως το παρουσιαστικό ξεγελά καμιά φορά.

Αθηνά Λέξα: «Από το 1 ως το 10, είμαι χαρούμενη... 20!»


Η Αθηνά Λέξα αδυνατούσε να βάλει σε σειρά τις σκέψεις της, λίγη ώρα μετά το τέλος του ημιτελικού, τη νίκη επί της Φινλανδίας και την άνοδο –κατά συνέπεια- στην Α’ Κατηγορία. Η χαρά ήταν αυτή που κυριαρχούσε σε κάθε επίπεδο.

Πρόσκληση για την "πρώτη" συνάντηση και τον Αγιασμό από τον Α.Ο.Καλαμπάκας


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Α.Ο. Καλαμπάκας σάς προσκαλούν τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 18:00 στην πρώτη συνάντηση της ανδρικής μας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2018-2019) στο χώρο του Βλαχάβειου Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου της πόλης μας.

Νέα ενίσχυση με Άρη Γκαμπέτα για την ΑΕΛ.


Η ΑΕΛ μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης  και του προπονητικού τιμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άρη Γκαμπέτα.

Πλήρως στελεχωμένες τεχνικά και προπονητικά οι ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Με παρακαταθήκη την εμπειρία και τη γνώση, οι ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», είναι έτοιμες και τη φετινή χρονιά, να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος και να υποδεχτούν επίσης νέα παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.

Η λύση της συνεργασίας και η καυστική απάντηση των Τιτάνων Παλαμά στον Κώστα Σδράκα.


Η Ανακοίνωση:
«Ο Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ έστω και με καθυστέρηση-αναγκαία όμως- θέλει να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό του Παλαμά και όχι μόνο, τη λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Σδράκα.

Άνοδος στην Α’ Κατηγορία για την Εθνική Κορασίδων. Επικράτησε 81-44 της Φινλανδίας. (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Κορασίδων δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε απέναντι στην Φινλανδία και με το 80-44 που σφράγισε την αναμέτρηση, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 B’ Κατηγορίας και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Διήμερο αξιολογησης φυσικής κατάστασης Αιόλου Κ21 και Φαλώρειας.(Φωτορεπορτάζ)


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε , το διήμερο που μας πέρασε , στο Δημοτικό κλειστό Κατσιμιδου , η μέτρηση και η αξιολόγηση των αθλητών , όσον αφορά της φυσικής κατάστασης . από τα τμήμα των ομάδων Κ21 του Αιόλου και της Φαλώρειας ,

Φωτορεπορτάζ από το τουρνουά 3on3 του ΚΑ.Σ. Δεσκάτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά το τουρνουά 3x3 που διωργάνωσε ο ΚΑ.Σ. Δεσκάτης σε συνεργασία με το Δήμο στο Κλειστό Γυμναστήριο Δεσκάτης.

Ενημέρωση από την ΕΟΚ για την Κάρτα υγείας αθλητή. Τι πρέπει να κάνουν οι ομάδες.


Η ΕΟΚ με έγγραφό της ενημερώνει τις Ενώσεις και τοπικές επιτροπές για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την υποχρεωτική πλέον Κάρτα υγείας αθλητή.

Δείτε ζωντανά στις 19:15 τον αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κορασίδων (Β΄ κατηγορία)


Κλήση για προετοιμασία στην Εθνική Εφήβων 3Χ3


Η Εθνική Εφήβων 3Χ3 πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία της.

Αναχώρησε για σειρά φιλικών στο Βέλγιο η Εθνική Γυναικών


Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας έρχεται η ώρα των φιλικών για την Εθνική Γυναικών.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα Ελλάδα-Σερβία:


Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και καλεί τους φιλάθλους κοντά της.

Κύμα ανανεώσεων σττον Ολυμπιακό Βόλου με Μπόγδανο, Ίλτσογλου, Αναστασόπουλο, Σκαμάγκα. (φώτο)


Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη ως πρώτου προπονητή , προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις καλαθοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και συγκεκριμένα με τους Μπόγδανο, Ίλτσογλου, Αναστασόπουλο, Σκαμάγκα.

Ο Γουρνάρης για έναν ακόμη χρόνο στον Αετό Πλατυκάμπου!


Τελευταία ανανέωση για την ομαδα του Πλατυκάμπου ο Αχιλλέας Γουρνάρης, ο οποίος λογικά θα αποτελέσει τον «ιθύνοντα νου» της ομαδας του Σακάρη!

Επίσημα στην Δόξα Λευκάδας ο Νικολόπουλος.(φώτο)

Η ομάδα της Λευκάδας, όπως σας είχαμε αναφέρει εδώ, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κώστα Νικολόπουλου .

Με Φινλανδία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική Κορασίδων - Αποτελέσματα, Πρόγραμμα (Β’ Κατηγορία)


Η Εθνική Κορασίδων βρίσκεται στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 B´ Kατηγορίας.

Ολυμπία Σακελλαρίου: «Πάμε για άνοδο!»


Η Ολυμπία Σακελλαρίου είναι μία από τις αθλήτριες της Εθνικής Κορασίδων που είναι έτοιμη να προσφέρει κι αυτή όποτε της ζητηθεί και άμεσα σε άμυνα και επίθεση, είτε είναι για 5’, είτε για 25’ σε ένα παιχνίδι. Ξέρει άλλωστε πολύ καλά τι απαιτείται για να φτάσει μια ομάδα σε νίκες και να πετύχει το στόχο της.

Τούλα Καλέντζου: «Όταν έφυγε το άγχος...»


Η Εθνική Κορασίδων έκανε το βήμα παραπάνω που αναζητούσε και πλέον την χωρίζει μια νίκη από την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Η Τούλα Καλέντζου, συνεργάτης του Δημήτρη Μπακογεώργου στο τεχνικό επιτελείο της ελληνικής ομάδας τόνισε για τη σημερινή νίκη επί της Σλοβενίας.