Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Επιστροφή Γιώργου Οικονόμου στον Μύτικα.

Την πρώτη του μεταγραφή για φέτος ανακοίνωσε ο Μύτικας και συγκεκριμένα την επιστροφή του Γιώργου Οικονόμου με ελεύθερη μεταγραφή από τον Αστέρα, με τον οποίο την περσινή σεζόν  σημείωσε 128 πόντους με 4 τρίποντα.

Γιάννης Καστρίτης: «Περήφανοι για την προσπάθεια των παιδιών»


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε περήφανος για την  κατάθεση ψυχής που έκανε η Εθνική μετά τη νίκη με 102-97 επί της Σενεγάλης για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19.

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Ενώσεων και ΤΕ ΕΟΚ αγοριών με Αγώνες Αll Star και απονομές. (Φωτορεπορτάζ)


Ολοκληρώθηκε στους Μολάους της Λακωνίας η τελική φάση του Πανελληνίων Αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ που διεξήχθη σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασιάς και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων είναι τα εξής:

Ιωάννα Χατζηλεοντή: Μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένες


Στην μεγάλη νίκη επί της Σλοβακίας αναφέρθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή λέγοντας ότι η Εθνική Νεανίδων πέτυχε τον στόχο της στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκου.

Νίκη στην δεύτερη παράταση κόντρα στη Σενεγάλη η Εθνική Εφήβων (φώτο)


Η Ελλάδα μετά από δύο παρατάσεις επικράτησε της Σενεγάλης 102-97 και θα αγωνιστεί αύριο για τις θέσεις 9-12, αντιμετωπίζοντας και πάλι την Αργεντινή.

Με το δεξί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με θετική τη Χρ. Μπενέκη η Εθνική Νεανίδων (φωτορεπορτάζ)


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄Κατηγορία) που διεξάγεται στην πόλη των Σκοπίων η Εθνική Νεανίδων.

Κύμα ανανεώσεων στην Ανάληψη.


Ο Α.Ε.Σ. Ανάληψη Βόλου μετά την ανανέωση συνεργασίας του Τύμπα Στέφανου στη θέση του προπονητή , προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με έξι  καλαθοσφαιριστές .

Ο έμπειρος Νίκος Αντωνίου στην Αναγέννηση Καρδίτσας


Την δεύτερη προσθήκη της ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς μετά την απόκτηση του Κώστα Γεωργαντζά, ήλθε σε συμφωνία και με τον  Νίκο Αντωνίου που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον Γ.Σ.Σοφάδων .

Κράτησε τον "μπόμπερ" Στέλιο Γούλα ο Γ.Σ.Σοφάδων


Ο Γ.Σ.Σοφάδων  ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Γούλα που την περσινή σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδος με 393 πόντους , αλλά και πρώτος μπόμπερ και στους δυο ομίλους της Α1 ΕΣΚΑΘ με 67 τρίποντα.

Μπαράζ αποδεσμεύσεων και δανεισμών από την Νίκη Βόλου.


Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την αποδέσμευση τριών παικτών από το περσινό ρόστερ, και τον δανεισμό άλλων πέντε.

Επιστροφές Σκριάπα-Ταμπάρη στην ομάδα των Νέων ΑΕΛ.


Η ΑΕΛ - Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες ανακοίνωσε τις επιστροφές των εφήβων Θοδωρή Σκριάπα και Στέργιο Ταμπάρη στην ομάδα των Νέων ΑΕΛ.

Γ. Σ. Γόμφων :Ο Θοδωρής Ψύρρας επέστρεψε σπίτι του!!!.


Ο Θοδωρής Ψύρρας επιστρέφει στον Γ. Σ. Γόμφων μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στους Δαναούς όπου σημείωσε 226 πόντους με 26 τρίποντα.

Πήραν Φώτη Τσέπα οι Δαναοί.


Την ομάδα των Δαναών Τρικάλων θα ενισχύσει τη νέα αγωνιστική χρονιά , ο Φώτης Τσέπας.

Δεύτερη σούπερ μεταγραφή για την Ανόρθωση με Κοντάκη.


Δεύτερη σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ν.Β.Α Ανόρθωση αφού απέκτησε τον έμπειρο Βασίλη Κοντάκη.

Γεμίζει τη ρακέτα με Αντώνη Χρηστομάνο ο Ίωνας.


Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή  Αντώνη Χρηστομάνο.

Ζευγάρωσε τις μεταγραφές με Στέλιο Τσαβέ ο Γ.Σ.Αλμυρού.


Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή ΣΤΕΛΙΟ ΤΣΑΒΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020.

Συνεχίζει με Τύμπα στο τιμόνι η Ανάληψη.


Το ΔΣ του Α.Ε.Σ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ  ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας του με τον coach Τύμπα Στέφανο, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του αντρικού και εφηβικού τμήματος καθώς και τμήματα υποδομής.

Ήττα από την Σερβία στο Τουρνουά της Κωνσταντινούπολης για την Εθνκή Νέων Ανδρών


Η Εθνκή Νέων Ανδρών αν και είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ηττήθηκε από τη Σερβία στο τέταρτο και τελευταίο αγώνα προετοιμασίας σε Διεθνες Τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη. Ηττήθηκε 70-65 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τις με δύο νίκες και δύο ήττες.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Σενεγάλη - Ελλάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19


Οι ημερομηνίες για τις Δηλώσεις συμμετοχής - Κληρώσεις Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Ελλάδος


Από την Επιτροπή Εθνικών Πρωταθλημάτων ανακοινώνεται πως η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Εθνικά Πρωταθλήματα λήγει τη Δευτέρα 15/7/2019.

Παρέμεινε και ο Φώτης Μπαρμπαρούσης στους Ίκαρους


Ο Φώτης Μπαρμπαρούσης αποτελεί μια από τις σημαίες των Ικάρων έχοντας συνδέσει την μπασκετική του πορεία τα τελευταία χρόνια με την ομάδα.

Ήττα από την οικοδέσποινα Ιταλία γιά την Εθνική Παμπαίδων-Πήρε χρόνο συμμετοχής ο Τριανταφύλλου.


Η Εθνική Παμπαίδων ηττήθηκε 85-47 στον πρώτο της αγώνας στο Σερένιο απέναντι στην οικοδέσποινα Ιταλία. Η ελληνική ομάδα αύριο (5/7) θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στις 19.30.