Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Δείτε στιγμιότυπα απο τον φιλικό αγώνα Ερμής Αγιάς Λάρισας - Ηρακλής


Στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα η Διαμαντοπούλου του Ολυμπιακού Βόλου.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονης Σταματίας Διαμαντοπούλου από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επίσημη "πρώτη" και αγιασμός για τους Δαναούς. (φωτορεπορτάζ)


Tον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 πραγματοποίησαν οι Δαναοί Τρικάλων στο κλειστό της Μπάρας πριν την απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου .

Ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει τουρνουά 3Χ3.

Η ανακοίνωση:
«Με το βλέμμα στην επόμενη γενιά του μπάσκετ ο Δήμος Τρικκαίων, διοργανώνει τουρνουά 3Χ3 στο ανοιχτά γήπεδα του κλειστού γυμναστηρίου της Μπάρας, στα τέλη Σεπτεμβρίου για άτομα 14 ετών και άνω.

Τα επίσημα φιλικά των Ίκαρων Τρικάλων.


Οι Ίκαροι ανακοίνωσαν τα επίσημα φιλικά της ομάδας, προκειμένου η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Κατερίνα Σωτηρίου: «Μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο»


Από τις αθλήτριες που συμμετείχαν στην πρώτη παρουσία της Εθνικής σε Παγκόσμιο είναι η Κατερίνα Σωτηρίου.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Έτοιμοι για τη νέα πρόκληση»


Η Εθνική Ανδρών άρχισε την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με τη Σερβία στο Ηράκλειο (13/9) και τη Γεωργία στην Τιφλίδα (16/9), με τα οποία αρχίζει η δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Φιλική ήττα του Ερμή Αγιάς-Λάρισας από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (φωτορεπορτάζ)


Ένα πολύ δυνατό φιλικό αγώνα έδωσε ο Ερμής Αγιάς, στον πρώτο -ανοικτό για το κοινό- αγώνα προετοιμασίας, με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Κέρδισε και άρεσε στο πρώτο του φιλικό ο Γ.Σ.Φαρσάλων.(φώτο)


Συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν από το πρώτο φιλικό παρ’ όλα αυτά ο Γ.Σ.Φαρσάλων έδειξε από νωρίς τον στόχο που έχει για την φετινή περίοδο και που δεν είναι άλλος από την δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορέσει να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

H Media Day έγινε στο ΟΑΚΑ για την Εθνική Γυναικών. Δείτε τι έγινε με μια διαφορετική ματιά.


Τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο επισκέφτηκε ο πρέσβης της Σερβίας.


Μια εθιμοτυπική, αλλά ιδιαίτερη θερμή, συνάντηση είχαν σήμερα (05/09) στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος με τον πρέσβη της Σερβίας, Ντούσαν Σπασόγιεβιτς.

Α.Σ.Καρδίτσας: Ξεκίνημα και για τις ακαδημίες - Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας.


Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στο ρυθμό των προπονήσεων μπαίνουν και οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Κ., φιλοδοξώντας να προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Αποκαλυπτήρια στο κοινό με φιλικό κόντρα σε Έσπερο Λαμίας - Ευχαριστήριο στον ιατρό κ. Σωκράτη Τσιγάρα


Την πρώτη του… γνωριμία με το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας, κάνει την Παρασκευή στις 5.30 η νέα ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, καθώς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε φιλικό αγώνα, τον Έσπερο Λαμίας.

Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta: Πρώτο φιλικό της σεζόν με Λοκρό Αταλάντης.


Τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας μπροστά στον κόσμο του θα δώσει ο Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta.

Ο Δαλούκας του Αιολικού Βόλου στο camp της Μπαρτσελώνα.(φώτο)


Ο Αλέξανδρος Δαλούκας επιλέχθηκε μέσα από Χριστουγεννιάτικο  CAMP που διοργάνωσε το Περιστέρι με το Παγκράτι στην Αθήνα, από ανιχνευτή ταλέντων της Μπαρτσελόνα, για να συμμετάσχει σε CAMP των Καταλανών.