Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Γιάννης Τζήμας: "Το σημαντικότερο ματς με Καστοριά"


Για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Καστοριά μίλησε  ο προπονητής του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, Γιάννης Τζήμας δηλώνοντας:

Με Πρέκα στο τιμόνι και την νέα χρονιά ο Ίωνας .


Με τον Λάμπρο Πρέκα στο τιμόνι θα συνεχίσει  η ομάδα του Ίωνα , ανακοινώνοντας  την  ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο Βολιώτη προπονητή ,  καθώς ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό της για την νέα χρονιά .

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Ερμής Αγιάς - Mοναδικός απόντας ο Νταλός


Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και ο Ερμής Αγιάς Λάρισας έχει κατορθώσει να πετύχει τον στόχο εισόδου στην τετράδα των play offs, διεκδικώντας πλέον το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα για να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες διεκδίκησης του καλύτερου δυνατού και σε αυτό το «έξτρα» κομμάτι του πρωταθλήματος.

Νέος διεθνής ορισμός για τον Χ. Καρακατσούνη .


Μία ακόμη διάκριση για τον Βολιώτη διεθνή διαιτητή μπάσκετ Χάρη Καρακατσούνη, καθώς μετά τους ορισμούς του στο Eurocup και όχι μόνο, ορίστηκε να διευθύνει  αγώνα στην VTB League.

Ίκαροι Τρικ. - Δαναοί 74-84 (Εφηβικό Τρικάλων) Βαθμολογία


Ίκαροι Τρικ. - Δαναοί 74-84
Δεκάλεπτα: 14-29,  35-44,  56-69,  74-84.
Διαιτητές:Κυρίτσης - Ροδόπουλος
Ίκαροι Τρικ. (Πανουργιάς): Σογιας 44(6), Ντέλλας 4, Παπαναστασίου 5(1), Κορδέας 11(1), Σαράντης , Κόλλα 8, Ντρίτσι 2.
Δαναοί  (Μητσάς) Μανασάρας 8, Μπαλατσούκας 2, Καρατζάς ,  Δίπλας 13(1), Τίγκας 2, Μοσχόπουλος 4, Σδράκας 15(2), Μάγκος 2, Ζιώγας 12(2), Ράρρας 23, Νταιλιάνης 3, Τραπότσης , Δουμουσιάρης .

Ποντάρει στον κόσμο του για το ματς με την Καστοριά ο ΑΣΚ


Παιχνίδι – κλειδί για τη συνέχεια, είναι αυτό που έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο κλειστό την ομάδα της Καστοριάς.

Κρίσιμος αγώνας της Νίκης Βόλου κόντρα στην Ελευθερούπολη



Ένα απ’ τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή, παίζει αυτή την Κυριακή η Νίκη Βόλου, απέναντι σε μία από τις δυνατότερες ομάδες της Β’ Εθνικής, την Ελευθερούπολη.