Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕΛ: Πάτησε παρκέ ο Σίγκουρντουρ Θορστέινσον

Mία ακόμη πολύτιμη μονάδα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Σίγκουρντουρ Θορστέινσον έφτασε στη Λάρισα, και από χθες συμμετέχει στις προπονήσεις, με στόχο να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Σίγκουρντουρ έκανε σήμερα όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εντάσσεται κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα.
H ομάδα την ερχόμενη Πέμπτη, στις 16:30 θα δώσει στο κλειστό της Νεάπολης φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς.

Γ.Σ.Φαλάνης : Ξεκινά και το τμήμα "Φίλοι Μπάσκετ "


Ο Γ.Σ.Φαλάνης ανακοινώνει ότι την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 07:30 θα αρχίσει να λειτουργεί το τμήμα "φίλοι μπάσκετ " που υπήρχε και την προηγούμενη χρονιά. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη της διοίκησης της ομάδας 1)Καρυώτη Θάνο και 2) Βλαχούλη Γεώργιο (λογιστικό γραφείο). Το τμήμα θα προπονείται δυο φορές την εβδομάδα και θα αποτελεί τμήμα του συλλόγου όπου θα μπορεί μέσα από αυτό να στελεχώνεται και η ανδρική ομάδα.

Κένταυρος Ζαγοράς: Έναρξη λειτουργίας ακαδημιών


Το Δ.Σ του Α.Ο Ζαγοράς “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” Ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμημάτων καλαθοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-16 ετών. Βασικός στόχος του συλλόγου είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών της καλαθοσφαίρισης, η ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και η μετάδοση των αξιών του ευγενούς ανταγωνισμού στα νέα παιδιά της περιοχής μας μέσα από τη μικρή κοινωνία του ομαδικού αθλητισμού.