Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Αποτελέσματα Euroleague (15/10/2021) vid


Αποτελέσματα
Αγωνιστική ημέρα: 4

Ίκαροι Τρικάλων - Πρωτέας Γρεβενών... με ελεύθερη είσοδο

Οι Ίκαροι Τρικάλων αισθανόμενοι την ανάγκη των φίλων του μπάσκετ να επιστρέψουν στις εξέδρες του ΕΑΚ Μπάρας για να παρακολουθήσουν την ιστορική ομάδα της πόλης στην πρεμιέρα της στην Β' Εθνική κατηγορία, τους κάνουν ένα δώρο.

Κάλεσμα στον κόσμο για το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς από τον Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»

 

Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» προετοιμάζεται για τον πρώτο εντός έδρας επίσημο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Πελαργό Λάρισας και θα επιδιώξει την παρθενική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Σχολές υποψηφίων διαιτητών και κριτών καλαθοσφαίρισης στα Τρίκαλα.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε στα Τρίκαλα η σχολή υποψηφίων διαιτητών καλ/ρισης την Δευτέρα 11/10/2021 και η επόμενη συνάντηση-μάθημα θα γίνει την Δευτέρα 18/10/2021 και ώρα 21:40 στο κλειστό του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Διαδικτυακά η πρεμιέρα της Α1 Γυναικών (vid)

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αρχίζει αύριο (16/10). Οι τέσσερις αναμετρήσεις της πρεμιέρας θα μεταδοθούν διαδικτυακά, ενώ θα υπάρχει και live στατιστική κάλυψη.

Αλλαγή έδρας στον αγώνα Παγκράτι – Αμύντας ( Α2 Εθνική Ανδρών )

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι εξαιτίας της κακοκαιρίας, το κλειστό γυμναστήριο Μετς καθίσταται ακατάλληλο προς χρήση και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων:

Η παρουσίαση των ομάδων της Α2 Ανδρών

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αρχίζει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και η ΕΟΚ  παρουσίασε τις συνθέσεις των 15 ομάδων που θα λάβουν μέρος σε αυτό:

Με μπροστάρη το Γιάννη Μπουρούση και υψηλούς στόχους ξεκινά το ταξίδι του Α.Σ.Κ. στην Α2 Εθνική.

Με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, με διάθεση και όρεξη για μπάσκετ, αλλά και με πλήρη γνώση της δυσκολίας του πρωταθλήματος, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας ξεκινά το Σάββατο στο Αγρίνιο, το νέο συναρπαστικό ταξίδι στην Α2 Εθνική. Στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αγρινίου, ξεκινά το μεγάλο ταξίδι του Α.Σ.Κ. στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Επίσκεψη μελών του Αίολου/Γόμφοι σε σχολεία των Τρικάλων.

Πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ την Κυριακή και ο Αίολος/Γόμφοι θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Αντίθετη στην αναβολή του μεθαυριανού αγώνα με τον Μύτικα Λάρισας η Ανόρθωση.

 

Από την ομάδα της  Ανόρθωσις λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου , στο οποίο η ομάδα του Βόλου εχει τις αντιρρήσεις της για τον μη ορισμό του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ με τον Μύτικα Λάρισας.