Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Πρώτος σκόρερ της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Βασίλης Ντίκας της Ανόρθωσης . Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.(10η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ  και των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΘ , συνεχίζει ο Ντίκας της  Ανόρθωσης έχοντας 244 πόντους , ενώ ο Τσιγγενόπουλος του Γ.Σ.Μουζακίου με τους 187 βρίσκεται στην δεύτερη θέση  και  στην τρίτη θέση πέρασε ο Μάνος του Νέου Κεραυνού με  163 πόντους

Άπαντες παρόντες για την 3η σερί νίκη… στην ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Με προπόνηση το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ (15:30) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας της ΕΚΟ Basket League.

Φιλικό παιχνίδι για τους "μικρούς" της Πελασγιώτιδας και του Γ.Σ.Τυρνάβου

Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε χθες για τα τμήματα των ακαδημιών της Πελασγιώτιδας με τα αντίστοιχα της ομάδας του Γ.Σ.Τυρνάβου  στο οποίο τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι και έβγαλαν πολύ όμορφες συνεργασίες!

Και τώρα IBC για τον Ολυμπιακό Βόλου


Με εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα των ΣΚ Ιωαννίνων (Κυριακή 12/1, 2μ.μ.), συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου.

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα.

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λάρισα για τον αγώνα του  Σαββάτου, αποφάσισε ο  υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Πρόγραμμα ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας .


Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών είναι:

Αλλαγές σε αγώνες της Α2 Ανδρών και Α1-Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.


H EOK ανακοίνωσε ότι, λόγω συμμετοχής αθλητή του ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ με την Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου στους προκριματικούς του Αφρικανικού μπάσκετ 2021 (άρθρο 50, παρ. 1ε κανονισμών ΕΟΚ) και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ, για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών  αντί της 18/01/2020, θα διεξαχθεί στις 19/01/2020 και ώρα 17.00, στο Κλειστό γυμναστήριο Ψυχικού.

Στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. το 2006) Μπόρσης-Δρυστέλλας-Γκαντής-Τίγκας-Στεφόπουλος

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2006):

Σταθερά στο Κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων ο Αλέξης Μανώλης (γεν το 2005)

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 16:30, στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2005): 

Νέες κλίσεις στο Κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων για Πρέκα - Ιωάννου - Τριανταφύλλου

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων:

Έκοψε την πίτα του το αντρικό τμήμα του Αιόλου Τρικάλων


Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η αντρική ομάδα του Αιόλου  Τρικάλων την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου  2020 στο κλειστό Κατσιμήδου μετά το τέλος της προπόνησης .

Tα Highlights του αγώνα Μιλάνο - Παναθηναϊκός 96-87 (Euroleague)