Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Μέτρησαν δυνάμεις στο φιλικό Φοίβος και ΑΕΒΔ.

Την ομάδα της ΑΕΒΔιμηνίου  αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στο στάδιο της Γιάννουλης  η ομάδα του Α.Ο.Φοιβος.

Γρηγόρης Γιασσάρης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια»


Ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Γρηγόρης Γιασσάρης έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στο Πευκοχώρι που βρήκε νικητές τους «μπλε» με σκορ 73-44 και έτσι οι Φαρσαλινοί πέτυχαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Φιλική νίκη επί της Κουζόφ για την Λάρισα B.C. (φώτο)


Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Λάρισα κέρδισε στο σημερινό διεθνές φιλικό με αντίπαλο την Κουζόφ στο κλειστό της Νεάπολης με σκορ 112-58.

Πήρε Παναγιώτη Σπηλιόπουλο ο Αίολος Τρικάλων.


Μία νέα προσθήκη πραγματοποίησε ο  Αίολος Τρικάλων, καθώς έκανε δικό του, τον Παναγιώτη Σπηλιόπουλο, ο οποίος την σεζόν που πέρασε φορούσε τη φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου.

Ίκαροι Τρικάλων: Συνέντευξη Βασίλη Μακρή


Στην πρωινή, αθλητική εκπομπή του «ράδιο Ζυγός» μίλησε ο Βασίλης Μακρής. Ο τρικαλινός μπασκετμπολίστας των Ικάρων στάθηκε στους λόγους που τον έφεραν μετά από εννέα χρόνια πίσω στην πόλη του, στη σκληρή δουλειά που γίνεται καθώς και για το τι πρέπει να βελτιωθεί στο τρικαλινό μπάσκετ για να υπάρξει μεγαλύτερη ανάπτυξη στο άθλημα.

Ανακοίνωσε Δημήτρη Στάνκοβιτς ο Γ.Σ.Φαρσάλων


Την μεταγραφή του  Δημήτρη Στάνκοβιτς ανακοίνωσε η Διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ.Φαρσάλων που έντυσε στα μπλε τον 21χρονο γκαρντ.

Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ανδρών - Με Μαχητές Πειραματικού ο ΑΣ Καρδίτσας.


Το πρόγραμμα των αγώνων της 2ηςαγωνιστικής για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών έχει ως εξής:

Χωρίς αγώνα στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ο Γ.Σ.Φαρσάλων.


Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΣΚ Ιπποκράτης στον αγώνα ΓΣ Φαρσάλων - ΑΣΚ Ιπποκράτης της 22/09/2019 για την 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών,

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ (3η Αγωνιστική)

Οι όποιες αλλαγές συμβαίνουν θα εμφανίζονται με γραμματοσειρά εντόνου κόκκινου χρώματος

Παρελθον απο τον ΑΓΣΙ ο Αριστοτέλης Πελίγκος


 Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων και ο Αριστοτέλης Πελίγκος έλυσαν την συνεργασία τους,  δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής , με αποτέλεσμα ο Τρικαλινός  φόργουορντ να ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Παίκτης του Αδμήτου ο Νίκος Καλόγηρος.


Ο Βελεστινιώτης φόργουορντ, Νίκος Καλόγηρος, θα αποτελέσει μέρος του ρόστερ του Άδμητου ενόψει τη νέας σεζόν στη Β` ΕΣΚΑΘ.

Ο Χρήστος Γκούμας βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου


Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε  την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Χρήστο Γκούμα, στη θέση του βοηθού προπονητή, ο οποίος θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με αρμοδιότητα και την ανάπτυξη των ακαδημιών.

Νικη Βόλου: Λύση συνεργασίας με Μανώλη Αναγνωστόπουλο


Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Μανώλη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν θα παραμείνει στην πόλη του Βόλου.

Στον Αστέρα ο Νίκος Φλώρος.


Ο Α.Ο Αστέρας ανακοίνωσε οτι απέκτησε τον έμπειρο αθλητή Νίκο Φλώρο.

Στην Νίκη Βόλου ο Αλέξανδρος Acuna.


Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον αθλητή Αλέξανδρο Acuna.

Στις ερυθρόλευκες επάλξεις ο Δημήτρης Μπόγδανος


Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας και για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μπόγδανο.

Μία πρώτη παρουσίαση των παικτών της Λάρισας (βίντεο)


Στον επίσημο λογαριασμό της Λάρισας ΚΑΕ στο fb αναρτήθηκε βίντεο με τα κατορθώματα των παικτών που αποκτήθηκαν από τη λαρισινή ομάδα.