Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ξεκίνησε προετοιμασία η Εθνική Νέων Γυναικών


Την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορίας) που θα διεξαχθεί 3-11 Αυγούστου στην Πρίστινα του Κοσσόβου ξεκίνησε η Εθνική Νέων Γυναικών στο ΟΑΚΑ.

Ο Θοδωρής Κοντογιάννης η τρίτη προσθήκη της Ανάληψης


Μετά τις μεταγραφές του Πανιόπουλου και του Παπαζήση, η Ανάληψη ανακοίνωσε την έναρξη της  συνεργασίας με τον Θοδωρή Κοντογιάννη που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Αγριά.

Αποχώρησε από την Ανάληψη ο Νίκος Γαλανάκης


Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Γαλανάκης έκανε γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει , μετά από 6 χρόνια , από την ομάδα της Ανάληψης Βόλου.

Ο Λευτέρης Λευκαδίτης η πρώτη μεταγραφή της ΕΑΛ.


Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΛ ανακοίνωσε  την απόκτηση του Λευτέρη Λευκαδίτη!!

Στην προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων η Τσούμπανου Βασιλική του Σπάρτακου


Στη Χαλκίδα προετοιμάζεται η Εθνική Παγκορασίδων ενόψει του Τουρνουά Φιλίας 2019 που θα διεξαχθεί στο Ούντινε της Ιταλίας το διάστημα 14-16/7/2019. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Μπακογεώργος συμπεριέλαβε στην προετοιμασία τις παρακάτω αθλήτριες:

Μπαράζ ανανεώσεων στη Νίκη Βόλου.

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας  με 8 παίκτες από το περσινό ρόστερ, και  συγκεκριμένα των Μιχάλη Φρουσκλιά, Σάκη Κουτίνα, Παναγιώτη Τσώλη, Θωμά Καραγέωργο, Φώτη Τάσσο, Μανώλη Αναγνωστόπουλο, Άρη Βερτζάγια και Γιάννη Καρπέτη.