Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Ίωνα.

 

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες των Συνδέσμων-Μελών της ΟΔΚΕ- Παρέμεινε πρόεδρος ο Κ. Μπούσιας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα   6η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10.00 στον Πειραιά, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Νότιας Αττικής ,  η Τακτική Γενική Συνέλευση (αρχαιρεσίες) των Συνδέσμων-Μελών της ΟΔΚΕ , με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τα εντός έδρας παιχνίδια του Αίολου για τον 1ο γύρο

Πριν από μια εβδομάδα έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Γ.Σ.Αλμυρού κόντρα στον Τελεθριακό Ιστιαίας- Φώτο

Τον πρώτο φιλικό αγώνα έδωσε η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ, και μάλιστα νικηφόρο ,  στα πλαίσια της προετοιμασίας που έχει ξεκινήσει για την συμμετοχή της στην Γ'ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.

Φιλικό με Δαναούς για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Το δεύτερο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποίησε χτες στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων, η  ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας , με αντίπαλο τους Δαναούς Τρικάλων.

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Αιολικό.

Συνέχεια των φιλικών για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που στα πλαίσια προετοιμασίας για  την νέα σεζόν αντιμετώπισε  το Σάββατο το σωματείο του Αιολικού , ενώ σήμερα θα κοντραριστει με την ομάδα του Ίωνα.

Λίνος Γαβριήλ: Προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο και να βάλουμε τις βάσεις για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας.

Το πρώτο 10ήμερο προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο συμπλήρωσε η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory και ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Λίνος Γαβριήλ δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς στον AΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

Με έναν εξαιρετικό αθλητή έκλεισε τη μεταγραφική της ενίσχυση η ανδρική ομάδα του AΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ αφού πρόσθεσε τον Μιχάλη Φρουσκλιά στο ρόστερ της.