Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Φωτορεπορτάζ του ημιτελικού παίδων Θεσσαλίας Αίολος - ΑΣ Καρδίτσας

Στον τελικό παίδων Θεσσαλίας ο Αίολος Τρικάλων!!!!!!

Ο Αίολος Τρικάλων επικράτησε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό παίδων Θεσσαλίας ,  της αξιόμαχης ομάδας του Α.Σ.Καρδίτσας με 82-70 , στον πρώτο μετά την πανδημία του κορονοϊού αγώνα των δυο ομάδων και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Δυο ανανεώσεις και δυο μεταγραφές για τον Κεραυνό.

Συνέχεια των μεταγραφών για τον Κεραυνό που ανακοίνωσε την επιστροφή του Μιχάλη Μίχα στην ομάδα από το Basketball Club Larissa αλλά και την προσθήκη του Μάνου Αθανασίου από το "αδελφό" σωματείο του Νέου Κεραυνού.

Ζωντανά ΣΗΜΕΡΑ από τον Παλαμά στις 19:00 Αίολος - ΑΣΚ (Ημιτελικός Παίδων Θεσσαλίας)


Μεταβατικές προπονήσεις για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD


Μετά από μακρά και αναγκαστική περίοδο αποχής από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Κ. ξεκινά τις μεταβατικές προπονήσεις με στόχο τη σταδιακή επάνοδο σε κανονικούς ρυθμούς.

Μαζί και στη Γ’ Εθνική Γ.Σ. Αλμυρού και Κοντοστάθης.


Με ανανεώσεις αθλητών με σημαντικό ρόλο στην περυσινή πορεία και το σχεδιασμό της προσεχούς σεζόν στην Γ΄Εθνική , συνεχίζει ο  Γ.Σ.Αλμυρού  και ο προπονητής Παναγιώτης Νάνης.

Επιστροφή Γιώργου Μπεκρή στον Ίωνα.

Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε την επιστροφή του καλαθοσφαιριστή Γιώργου Μπεκρή στην ομάδα .

Ανανέωσαν στην ΑΕΒΔ Ζούρης και Πουλίτσης

Συνεχεία στις ανανεώσεις από την ΑΕΒΔ , με την ομάδα να ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας και με τους Στάθη Ζούρη και Φώτη Πουλίτση.

Ίωνας : Τραπέζι εν όψει ημιτελικού Θεσσαλίας στην παιδική ομάδα

Τραπέζι στην Παιδική  ομάδα παρέθεσε  η Διοίκηση του Ίωνα  . Τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις προπονήσεις και να περάσουν χαρούμενες στιγμές συζητώντας για τον ημιτελικό που έρχεται για την ομάδα την Κυριακή.

Ανεβάζει ρυθμούς για το Μπαράζ η Ανόρθωση - Φιλικό με Ολυμπιακό Βόλου

Συνεχίζονται οι καθημερινές προπονήσεις για την ομάδα της Ανόρθωσης που το επόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ, την 2η ομάδα του άλλου ομίλου ΕΑΛ για μια θέση στην κορυφαία τοπική κατηγορία (Α1).

Πήρε και Πάρη Λυτρίβη ο Ολυμπιακός Καρδίτσας

Συνέχεια στις μεταγραφές για τον  Ολυμπιακό Καρδίτσας που ανακοίνωσε την  απόκτηση του Πάρη Λυτρίβη από την ομάδα του ΓΑΣ Παλαμά.