Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Πήρε το ντέρμπι με τον Ίωνα και πάτησε κορυφή ο Μύτικας - Βαθμολογία

Η Μύτικας συνέχιζοντας το αήττητο σερί του έκανε το 5 στα 5 με νίκη επί του Ίωνα , στον εξαναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ  και έπιασε  κορυφή στον  βαθμολογικό πίνακα μαζί με την ΑΕΛ.

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Euroleague (4/11/2021) vid

Αποτελέσματα

Αγωνιστική ημέρα: 8

Φόρος: Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής  του Αίολου/Γόμφοι Χάρης Φόρος αναφέρθηκε για τον αγώνα της Κυριακής στην Λευκάδα με την Δόξα και χαρακτήρισε το παιχνίδι δύσκολο.

Μόσιαλος: Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μόσιαλος με δηλώσεις του έδωσε το στίγμα για τον αγώνα που θα δώσει ο Αίολος/Γόμφοι την Κυριακή στην Λευκάδα με την τοπική Δόξα.

Ολυμπιάδα - Τρίκαλα 14 63-21 (Κορασίδων) - Βαθμολογία

Η Ολυμπιάδα Λάρισας κάνοντας το 4 στα 4 , στον εξαναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων , επικράτησε εύκολα της Ακαδημίας του Φούντα με 63-21 και έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τους Αετούς.

Από το Σάββατο στην Λευκάδα ο Αίολος/Γόμφοι

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για την ομάδα Αίολος/Γόμφοι όσο αφορά την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και τον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας.

Νέος τρόπος επικοινωνίας με την ΕΟΚ - Kαταργείται το fax της Ομοσπονδίας.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι από αύριο Παρασκευή 5/11/2021 καταργείται το  fax της Ομοσπονδίας. Η επικοινωνία των σωματείων, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα διεξάγεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποχώρησε από το προπονητικό τιμ της Ολύμπια Λάρισας ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος.

Με ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος έκανε γνωστή την αποχώρησή του από το προπονητικό τιμ, του ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, ευχαριστώντας Αθλητές-Πρόεδρο-Διοίκηση-Προπονητές.

Αλλαγές σε αγώνες Β’ και Γ’ Εθνικής

H EOK ανακοίνωσε ότι:

Νίκος Οικονόμου: Πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου υπήρχε η Αναγέννηση. Είναι μια ομάδα με ιστορία και κόσμο. Είναι η ομάδα της Καρδίτσας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του  Νίκου Οικονόμου την M E D I A D A Y της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Με στόχο το «4Χ4» ο Α.Σ.Κ. - Δημήτρης Γράβας: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε τη νίκη»

Ένα ακόμη δύσκολο τεστ περιμένει το Σάββατο τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που υποδέχεται στο Νέο Κλειστό στις 5 μ.μ. το Φίλιππο Βέροιας.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών EΣΚΑΘ (6-7/11/2021)

   
Οι διαιτητές και οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, είναι: