Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Εθνική Γυναικών: Ελλάδα-Γουέστ Βιρτζίνια 50-47 . Μασλαρινός: «Έδειξαν διάθεση τα κορίτσια»

Η Εθνική Γυναικών αναμετρήθηκε σήμερα σε φιλικό αγώνα με το Πανεπιστήμιο Γουέστ Βιρτζίνια. Επικράτησε 50-47 με επτά παίκτριες να κάνουν το... ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την Εθνική Γυναικών (Χατζηλεοντή, Λούκα, Καραμπάτσα, Σλούκα, Κολλάτου, Καρλάφτη, Καλαμπάκου) και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βασίλη Μασλαρινό, να μοιράζει το χρόνο σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του.

Στον Απόλλωνα Καρδίτσας Παπαστολόπουλος και Βασιλείου


 Ο Απόλλων Καρδίτσας ανακοίνωσε την επιστοφή  των Νίκου Παπαστολόπουλου και  Μίλτου Βασιλείου που αναμένετε να ενισχύσουν συμαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Ανακοίνωσε Φίλιππο Μουταρέλο ο Γ.Σ.Σοφάδων


H ανακοίνωση:
«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για συνεργασία με τον καλαθοσφαιριστή Μουταρέλο Φίλιππο.

Πέταξε για Φινλανδία η Εθνική Κορασίδων. Η σύνθεση της ομάδας


Η Εθνική Κορασίδων αναχώρησε με προορισμό το Ελσίνκι, όπου θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με τη Φινλανδία.

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ και το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» για την Εθνική Ανδρών. Το πρόγραμμα των αγώνων


H Εθνική Ανδρών άφησε την Κρήτη όπου έδωσε τα πρώτα της αγωνιστικά τεστ ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και επέστρεψε στην Αθήνα.

Με τη Λιθουανία αύριο στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι η Εθνική Παίδων


Η Εθνική Παίδων θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 που διεξάγεται στο Ούντινε.


Συγχαίρει τον Δημήτρη Ζαχαρή ο Σ.Κ.Κ.Θ.


Το Δ.Σ. του συνδέσμου κριτών καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας συγχαίρει το μέλος του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας Ζαχαρή Δημήτρη για την διεθνοποίησή του.

Στον Α.Σ.Κ. ο Σεραφείμ Θέος.


O Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοίνωσε την επιστροφή και την ένταξη του Σεραφείμ Θέου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Μεγάλες έκπτωσεις 60% στα DSQUARED2 και pleinsport, στο ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ Shopping Center

Απίστευτη, καλοκαιρινή, προσφορά από σήμερα Δευτέρα έως και το Σάββατο 17 Αυγούστου στο ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ Shopping Center. Θα βρούμε όλη την καλοκαιρινή συλλογή της #DSQUARED2 και της #pleinsport  σε ρούχα και παπούτσια σε  ΕΚΠΤΩΣΗ -60%!!!

Ο 17χρονος Άκης Σδράκας στην ανδρική ομάδα των Δαναών


O τέταρτος αθλητής στα πλαίσια της προώθησης νεαρών  από τα τμήματα υποδομής, στην ανδρική ομάδα των Δαναών της νέας σεζόν , θα είναι ο 17χρονος  Άκης Σδράκας ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.

Δημιουργία γυναικείου τμήματος για πρώτη φορά από τον Γ.Σ.Αμπελώνα.


Σε μια πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα του Αμπελώνα, κίνηση, προχωρά η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, δημιουργείται τμήμα μπάσκετ κοριτσιών - γυναικών.