Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Η τεχνική σύσκεψη στα Μέτσοβο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μέτσοβο η τεχνική σύσκεψη του 46ου Πανελληνίου Παίδων που αρχίζει αύριο στην πόλη της Ηπείρου.

Η τεχνική σύσκεψη στα Λουτρά Αιδηψού για το Πανελλήνιο Κορασίδων


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Λουτρά Αιδηψού η τεχνική σύσκεψη του 30ου Πανελληνίου Κορασίδων που αρχίζει αύριο στην πόλη της Εύβοιας.

Ήττα από την Γερμανία για την Εθνική Νέων στο τουρνουά της Ιταλίας


Η Εθνική Νέων Ανδρών ηττήθηκε 91-83 από τη Γερμανία στην πρεμιέρα του τουρνουά του Ντομέτζε ντι Καντόρε.

Ήττα στο πρώτο φιλικό για την Εθνική Νεανίδων



Η Εθνική Νεανίδων στο πρώτο τεστ ενόψει της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β' Κατηγορία, 5-14/7), γνώρισε την ήττα από την Τουρκία με 60-55 σε παιχνίδι που έγινε στην πόλη των Σκοπίων.

Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων - Το πρόγραμμα και τα ρόστερ των ομάδων


Στα Λουτρά Αιδηψού θα φιλοξενηθεί το διάστημα 22-26/6/2019 η Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2018-2019. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 

Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων - Το πρόγραμμα και τα ρόστερ των ομάδων


Στο Μέτσοβο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22-26/6/2019 η Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων 2018-2019. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:


Προπονητικό δίδυμο στον Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ.


Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, αρχής γενομένης από τον “πάγκο” της ομάδας.

Γ.Σ.Φαρσάλων: Αισιοδοξία μετά την χθεσινή Γενική Συνέλευση.- Δηλώσεις της πρόεδρου κ. Έρη Σιώμου


Η Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (20/6) απέφερε καρπούς για τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων, καθώς μετά από συζητήσεις και τρεις άκαρπες συνελεύσεις όπου είχαμε και τις παραιτήσεις τριών μελών (κ.κ. Λιούπης, Ζαχαρής και Παπαδόπουλος) από το υπάρχων συμβούλιο, βγήκε τελικά  «λευκός καπνός»!!!

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντονισμού και διοίκησης στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή  της Αναγέννηση Καρδίτσας αναφέρει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες συντονισμού ώστε το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου να είναι ανταγωνιστικό την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ποιόν παίκτη έχουν πρότυπο οι διεθνείς της Εθνικής Εφήβων U19


Τουρνουά στην Ιταλία για την Εθνική Νέων Ανδρών

Η Εθνική Νέων Ανδρών ταξίδεψε στην Ιταλία όπου 21-23 Ιουνίου θα πάρει μέρος στο τουρνουά "Meneghin - De Silvestro" και στην 20η του έκδοση.

Μαζί και την νέα χρονιά Μέξης και Ίκαροι Τρικάλων

Οι  Ίκαροι Τρικάλων ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μέξη για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Καλαμπάκα - Δεσκάτη (Παμπαίδων Τρικάλων)

Σ΄ενα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε χθες στο κλειστό της Καλαμπάκαςς , η τοπική ομάδα επικράτησε με 51-47 της Δεσκάτηςς για το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚΑΘ.

Ορίστηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων U18 ο Χάρης Καρακατσούνης .

Η διεθνής καταξίωση για τον διεθνή Βολιώτη διαιτητή κ. Χαράλαμπο Καρακατσούνη συνεχίζεται , καθώς ορίστηκε να διευθύνει για 4η φορά αγώνα της Φίμπα , αυτη τη φορά για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων U18 που θα πραγματοποιηθεί από 26 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου στην Οράντεα της Ρουμανίας.

Στον Ολυμπιακό Καρδίτσας ο Νίκος Καφρίτσας.

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού Καρδίτσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Νίκος Καφρίτσας.

Κράτησε τον.....Μπόμπερ Δημήτρη Ψύρρα ο. Γ.Σ.Γόμφων


Ο Γ. Σ Γόμφων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον γκαρντ Δημήτρη Ψύρρα ο οποίος  ήταν ο πρώτος σκόρερ  και ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας την χρόνια που πέρασε σημειώνοντας 299 πόντους με 50 τρίποντα όντας πρώτος και στην συγκεκριμένη κατηγορία.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΕΣΚΑΘ 2019-20


ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/99 του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.0.Κ, καθώς και της Γενικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων π ρ ο κ η ρ ύ σ ο υ μ ε  το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Θ. περ.2019-2020 με τους παρακάτω όρους :

Η Τελετή λήξης του BC VOLOS


Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 19-06-2019 η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του BC VOLOS στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων και με την παρουσία κόσμου που γέμισε τις κερκίδες του κλειστού.