Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Φωτορεπορτάζ από τον μικρό τελικό στο FIBA U18 Europe Β' Κατηγορίας: Βοσνία Ερζεγοβίνη - Ισλανδία 82-67


 

 

Ακόμα μια νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Γερμανίας με 56-52 στο τουρνουά της Γκουδαλαχάρας.


Mε νίκη 56-52  επί της Γερμανίας , έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Εθνική  Παίδων στο τουρνουά της Γκουδαλαχάρα , στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων που θα γίνει στην Πολωνία (12 έως 20 Αυγούστου)
Γερμανία - Ελλάδα..............................52-56
Δεκάλεπτα: 15-15, 22-30, 40-45, 52-56
Διαιτητές: Ντε Λούκας, Μαρτίν
Γερμανία (Ιμπραίματζιτς): Γκιτζ 2, Κουπλ 2, Φορπφέιλ 6, Μπρούνκε 10, Μάτισεκ 3, Εμάνγκα 6, Βρτσιτς 2, Μέρεντιθ 9, Χούμπερ-Σάφερ, Ντρέσερ 6, Φλούτε 4, Χολερσμπάχερ 2
Ελλάδα (Μανουσέλης): Μπαλής, Προίσκος 2, Ερμείδης 4 , Αλτίνης 8, Γάργαλης 1 , Τσουργιάννης 6, Αρσενόπουλος 10, Χατζηβέρογλου, Σανδραμάνης 5, Χατζηδάκης 18 , Μπαζίνας, Ζευγαράς 2

 

 

«Air Jordan» άχαστος



Ο Chris Paul των Clippers στοιχηματίσετε με τον Μάικλ Τζόρνταν ότι αν έχανε τρεις βολές, θα αγόραζε δωρεάν παπούτσια σε όλα τα παιδιά που ήταν στο γήπεδο....

Το τι έγινε δείτε το παρακάτω, γιατί Τζόρνταν είναι μόνο ένας ακόμα και στα 53 του.

9ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 στον Aγιόκαμπο Λάρισας

Όπως τα τελευταία 8 χρονιά,  έτσι και φέτος, τo τουρνουά μπάσκετ 3on3 Aγιοκάμπου, που αποτελεί πλέον καλοκαιρινό θεσμό για την περιοχή, θα διεξαχθεί από 5 έως και 7 Αυγούστου 2016  στο γήπεδο της Σωτηρίτσας.
Σκοπός του κατά κύριο λόγο είναι η ανάπτυξη, προώθηση και διαφήμιση του αθλήματος.

BC VOLOS: Παρουσίαση των νέων αποκτημάτων.(vid)


Τα τρία μεταγραφικά του αποκτήματα,  που θα τον βοηθήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. παρουσίασε o B.C. Volos σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Filippou Café Classique.

Τα τρία αποκτήματα είναι:
Ο Δημήτρης Κανούλης, παίζει στις θέσεις 2-3 και η προηγούμενη ομάδα του ήταν το Διμήνι . Ο Αλέξανδρος Μπούρας είναι 17χρονος από την ομάδα του Αιολικού και καλύπτει τις θέσεις 1-2 και θα παίζει αντρικό - εφηβικό, ενώ ο Χάρης Φώτογλου είναι 15χρονος. προέρχεται από τη Μεταμόρφωση  καλύπτει τις θέσεις 2-3 και θα παίζει αντρικό - εφηβικό - παιδικό.
 

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Καρακατσούνη και των 3 αποκτημάτων.

Δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Νεανίδων Γιάννη Γερεουδάκη μετά τον αγώνα με την Ισλανδία.


Η Εθνική Νεανίδων πέτυχε το στόχο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 μετά τη νίκη της στον ημιτελικό απέναντι στην Ισλανδία.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν πανηγυρικό και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γερεουδάκης είχε κάθε λόγο να χαμογελά τονίζοντας χαρακτηριστικά.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της Εθνική Νεανίδων με την Ισλανδία.






Πρόκριση στον τελικό και νίκη ανόδου για την Εθνική Νεανίδων επί της Ισλανδίας με 65-61 στο FIBA U18 Europe Β' Κατηγορίας


Την άνοδο Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 πανηγυρίζει η Εθνική Νεανίδων. Νίκησε μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ημιτελικό την Ισλανδία 65-61 και πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης πετυχαίνοντας το στόχο της.

Αύριο στις 10μ.μ.θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Β’ Κατηγορίας που ολοκληρώνεται στο Σεράγεβο. Όλες οι παίκτριες έδωσαν και την ψυχή τους στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της διοργάνωσης με κορυφαίες την Έλενα Τσινέκε (20 πόντους) και τη Σταυριανή Βιντσιλαίου (14 πόντοι και 12 ριμπάουντ).