Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Νέα πακέτα εισιτηρίων για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 στο Ηράκλειο Κρήτης.



Το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού για την επόμενη γενιά του παγκόσμιου μπάσκετ έχει δοθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ανακοίνωσε Χάρη Σιδερή ο Ίωνας.


Η ομάδα του 'Ιωνα  προχώρησε στην δεύτερη μεταγραφή της καθώς σήμερα  ανακοίνωσε και την προσθήκη του Χάρη Σιδερή ο οποίος αγωνιζόταν στον Γ.Σ Βόλου.

Ανανέωσε με Νίκαια 2012 ο Γιάννης Καμζέλας.

Ξεκίνησαν  τον σχεδιασμό τους  στη Νίκαια 2012 για την  νέα χρονιά , που θα βρίσκονται  στα σαλόνια της Α1 ΕΣΚΑΘ,  ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο με τον Γιάννη Καμζέλα, η οποία θα είναι και η  τρίτη του σεζόν στην ομάδα .

Με Φλώρο στον πάγκο και την νεα χρονιά το Basketball Club Larissa


Mε προσεκτικές κινήσεις στην στελέχωσή του το Basketball Club Larissa 2017 , ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Φλώρος θα είναι και την νέα χρονιά ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ μετά την περσινή  επιτυχημένη χρονιά .

Τακτική Γενική Συνέλευση από την ΕΣΚΑΘ (Εκλογές).

Για την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 ορίστηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΚΑΘ με κύρια θέματα εκτός των άλλων , τον απολογισμό και έγκριση πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης, την έγκριση οικονομικού απολογισμού , αλλά και αρχαιρεσίες εκλογής μελών Δ.Σ. , που σύμφωνα με πληροφορίες του blog θα είναι υποψήφιος και ο Άρης Ζώης.

Γιώργος Βασιλακόπουλος: «Απαιτείται μια ενωμένη και αποφασισμένη FIBA»


Ο  πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ήταν εκ των πρώτων ομιλητών στην Γενική Συνέλευση της FIBA Europe που έγινε στο Μόναχο στις 24 Μαϊου, ως πρόεδρος της επιτροπής που συνέταξε  το νέο κατασταστικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.