Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Γ.Σ. Φαρσάλων:Αναβάλλεται η συνέντευξη τύπου.


Η Διοίκηση του Συλλόγου μας σας ενημερώνει ότι ελέω ασθένειας του πρόεδρου του Συλλόγου κ. Λεωνίδα Γκόβαρη η αυριανή προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου αναβάλλεται.
Εντός των επόμενων ημερών θα σας ενημερώσουμε για την ημέρα που αναμένεται να λάβει χώρα η Συνέντευξη Τύπου.
Μετά τιμής η Διοίκηση του Συλλόγου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ :Εκδόθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο.


Στην δύσκολη φετινή προσπάθεια, σε θέλουμε δίπλα μας!!!

Μετά και την ολοκλήρωση του ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2016-2017.
Στην πολύ δύσκολη φετινή προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας, ενωμένοι να ξαναφέρουμε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου εκεί που του αξίζει....

Ανακοίνωσε Μπόγδανο και Βλήτσιο η Νικη Βόλου

 

Ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τους καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Μπόγδανο (PF, 2.02) και Στέφανο Βλήτσιο (C, 2.07)!!! Οι έμπειροι αθλητές με θητεία σε υψηλές κατηγορίες θα βοηθήσουν την ανδρική μας ομάδα στο δύσκολο φετινό έργο, με στόχο ένα θεαματικό μπάσκετ και μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Στο Hall of Fame της FIBA Ο Παναγιώτης Φασούλας


Μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα του Παναγιώτη Φασούλα, η οποία μετράει ουκ ολίγες «κορυφές» εντός παρκέ, πλησιάζει.

Ο Έλληνας σέντερ μπαίνει αύριο (27/8) σε ένα ξεχωριστό κλαμπ και γίνεται μέλος μιας ξεχωριστής παρέας που έχει γράψει ιστορία στο μπάσκετ με την είσοδό του στο HallofFameτης FIBA. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Διεθνούς Ομοσπονδίας στη Γενεύη και θα αρχίσει στις 20.00. Μαζί του στην τάξη του 2016 ανήκουν ο Ακίμ Ολάζουγιον, ο Μανουέλ Ράγα, ο Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, η Μισέλ Τιμς, ο Ντέιβιντ Στερν και ο Χόρχε Ουγκό Καναβέζι.

Ξεκίνημα τη Τετάρτη 31 Αυγούστου για τον Κρόνο Τρικάλων


Καλούνται οι αθλητές της ομάδας που απαρτίζουν το ανδρικό τμήμα,  καθώς επίσης και το εφηβικό και παιδικό τμήμα του συλλόγου γεννηθέντες 1999-2000-2001-2002 να βρίσκονται στην έναρξη προπονήσεων την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα . στο πάρκο του Αι Γιώργη  για την έναρξη των προπονήσεων.

BC Volos: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ


Η ομάδα μας θέλει να συγχαρεί τους αθλητές-αθλήτριες της για την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στην νέα τους ζωή.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας είναι:

«Πρώτη» με εμπειρία και φιλοδοξίες στον Εθνικό Λάρισας!

Στο πρώτο  «ραντεβού»  της αντρικής ομάδος του Εθνικού Λάρισας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που  έγινε στις 23/8 παρευρέθηκαν με όρεξη και  διάθεση για δουλειά όλοι οι παίκτες και η διοίκηση, με την πεποίθηση ότι η φετινή χρονιά θα είναι πιο δημιουργική.

Ανακοίνωση Εθνικού Λάρισας:

H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοίνωσε Kelsey Barlow (vid)

H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ Kelsey Barlow (14/02/1991, 1.96). Ο Kelsey είναι γιος του παλιού άσσου του ΠΑΟΚ Ken Barlow. Έπαιξε τρία χρόνια στο NCAA με το Purdue και έναν χρόνο στην συνέχεια με το Illinois.

A.O.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: Έναρξη προπονητικής περιόδου 2016 - 2017


Την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 6.30μμ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση - χωρίς προπόνηση - για όλα τα τμήματα Basket του συλλόγου μας. Παρακαλούνται οι γονείς - κηδεμόνες των αθλητών να παρευρεθούν, καθώς θα υπάρξει ενημέρωση τόσο για το πρόγραμμα των προπονήσεων και τη διάρθρωση των τμημάτων, όσο και για το θέμα των συνδρομών.

NBA2k17 trailer