Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Δείτε τον Φιλικό Αγώνα U20-U18 63-41, Χαλκίδα, 12.07.2016


Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της Εθνικής Νέων Γυναικών με το Βέλγιο.


 

 

 

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Νέων Γυναικών: Ελλάδα – Βέλγιο 58-62


Όνειρο έμεινε για την Εθνική Νέων Γυναικών η πρόκριση στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας.

Στο νοκ άουτ αγώνα που οδηγούσε στα προημιτελικά της διοργάνωσης γνώρισε την ήττα από το Βέλγιο με 62-58 και πλέον θα παλέψει για την παραμονή της στην Α' κατηγορία. Η Ελλάδα προσπάθησε πολύ, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία.

Επιστροφή του Γιάννη Γοργόλη στον Κεραυνό Λάρισας


Ο Κεραυνός ανακοίνωσε σήμερα την επιστροφή  του Γιάννη Γοργόλη στην ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα.
Ο Γιάννης μετά το εφηβικό του Κεραυνού έχει αγωνιστεί  στον Ίκαρο Καλλιθέας για ένα χρόνο και κατόπιν  ξαναγύρισε στη Λάρισα το 2011 και συγκεκριμένα στο Φοίνικα , ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Γ.Σ.Λάρισας .
"Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Κεραυνού και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας".

Παρουσιάστηκαν στο στρατό οι αδελφοί Αντετοκούνμπο (vid)



Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνας παρουσιάστηκαν το πρωί της Τετάρtης οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο για να υπηρετήσουν τον ελληνικό στρατό.
Kαι οι δύο αθλητές, που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο πρόσφατο Προολυμπιακό τουρνουά της Ιταλίας έχουν επιλέγει να υπηρετήσουν στο σώμα των Διαβιβάσεων, ενώ η θητεία τους είναι τρίμηνη καθώς είναι κάτοικοι εξωτερικού.

Την Αρετή Καπνιά ανακοίνωσε ο Α.Ο Πελασγιώτις για να αναλάβει κορασίδες - παγκορασίδες


"Συνεργασία με την κ Αρετή Καπνιά θα έχει ο Α.Ο Πελασγιώτις τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα θα είναι η προπονήτρια του νέου τμήματος παγκορασίδων - κορασίδων της ακαδημίας του μπάσκετ.

Η κ Καπνιά την περασμένη περίοδο βρίσκοταν στην ομάδα της Ολύμπιας Λάρισας. Ήταν προπονήτρια ακαδημιών στα αγωνιστικά τμήματα κορασίδων - παγκορασίδων και ΜΙΝΙ. Επίσης ήταν βοηθός προπονητή στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (όμιλος βορρά) στην ομάδα της Ολύμπιας Λάρισας, ενώ το δεύτερο μισό διετέλεσε πρώτη προπονήτρια. Τέλος να σημειώσουμε πως είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Καλωσορίζουμε την κ Αρετή Καπνιά στην οικογένεια του Α.Ο Πελασγιώτις και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της."

Φιλικά στη Ρουμανία θα δώσει η Εθνική Νεανίδων


Για το Βουκουρέστι αναχωρεί αύριο το πρωί η εθνική Νεανίδων προκειμένου να δώσει δύο φιλικά με τη Ρουμανία και ένα με τη Βουλγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί 23-31 Ιουλίου στο Σεράγεβο.

Ελλάδα - Βέλγιο (φάση 16) για το Ευρωπαϊκό Νέων Γυναικών, ζωντανά ΤΩΡΑ από το Ματοσίνιος της Πορτογαλίας


Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη ο Βασίλης Χρηστίδης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει
"Το επαγγελματικό συμβόλαιό του με τον Άρη υπέγραψε ο Βασίλης Χρηστίδης.
Ο διεθνής φόργουορντ – σέντερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τον Μαντουλίδη, στον οποίο παρέμεινε ως «δανεικός» κατά την περσινή σεζόν. Στις 10/07 ενηλικιώθηκε και υπέγραψε το πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιό του με τον Άρη (μέχρι τη σεζόν 2020-21).
Ο Χρηστίδης είναι αρχηγός της Εθνικής U18, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (30/7-7/8).

Η Άρης Κ.Α.Ε. εύχεται στον Βασίλη Χρηστίδη μία λαμπρή καριέρα, με πολλές επιτυχίες στον Άρη και τις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας".

Νέων Ανδρών:Έμειναν δεκατρείς στην Εθνική Ομάδα


Η Εθνική Νέων Ανδρών μετρά μείον τρεις παίκτες από σήμερα και αναμένεται αύριο να «κοπεί» ένας ακόμη.
Οι τρεις που αποχαιρέτησαν την αποστολή είναι οι Θανάσης Ντουζίδης, Αλέξανδρος Σταματογιάννης και Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς. Η τελική δωδεκάδα θα ανακοινωθεί αύριο από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου. 

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλήμα Νέων Ανδρών (Β’ Κατηγορία) ΟΜΙΛΟΙ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών (Β’ Κατηγορία) γίνεται μεθαύριο (15/7) στη Χαλκίδα.

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινάει τη δική της προσπάθεια για την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία απέναντι στην Ιρλανδία (18.45). Όλους τους αγώνες της ελληνικής ομάδας στην Α’ Φάση θα μπορέσετε να τους παρακολουθήσετε από τη συχνότητα του STAR Κεντρικής Ελλάδας και τη webtv του σταθμού (http://webtv.lamiastar.gr/). Τους αγώνες της Β’ Φάσης θα μεταδώσει η ΕΡΤ.

Ισπανία - Σουηδία (φάση 16) για το Ευρωπαϊκό Νέων Γυναικών, ζωντανά ΤΩΡΑ από το Ματοσίνιος της Πορτογαλίας


Ανακοίνωσε Κοψιαλή και Θεοδώρου η Μεταμόρφωση


Η Μεταμόρφωση συνέχισε την ενίσχυσή της ανακοινώνοντας τον σέντερ Γιώργο Κοψιαλή, που επιστρέφει στα παρκέ μετά από απουσία ενός έτους, και τον Αποστόλη Θεοδώρου, που παίζει στις θέσεις 3-4.
Ο Κοψιαλής έχει αγωνιστεί  σε Ολυμπιακό Β., Μεταμόρφωση, Αχιλλέα Τριανδρίας, Κένταυρο Κατηχωρίου, Θεσσαλικό και ΑΕΒΔ, ενώ ο Θεοδώρου σε Νίκη Β., Ν.Α. Νίκης και Γ.Σ. Αλμυρού. 

Νέα μεταγραφή για τον Α.Σ.Καρδίτσας


O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ένταξη του Γιώργου Τριχόπουλου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο 29χρονος, ύψους 1.93 μ. γκαρντ-φόργουορντ, έρχεται να δώσει εμπειρία και λύσεις και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Με τη δυνατότητά του να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις στην πεντάδα, αλλά και με τις παραστάσεις που έχει από τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, ο Βεροιώτης αθλητής δίνει δυναμισμό και ποιότητα στην ομάδα της Καρδίτσας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό Εθνική Νέων U20 - Εθνική Εφήβων U18




Βαθμολογίες και διασταυρώσεις όλων των ομίλων του Ευρωπαϊκού Νέων Γυναικών


Κάντε κλικ στην φώτο για να δείτε τις βαθμολογίες των ομίλων


             Κάντε κλικ στην φώτο για να δείτε τις διασταυρώσεις των ομίλων