Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Εφήβων.


Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων αρχίζει αύριο (5/8) στο ΚΓ Αγ. Θωμά Αμαρουσίου.

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Νεανίδων.


Το Πανελλήνιο Νεανίδων μπαίνει αύριο στην τελική του ευθεία, καθώς στο ΚΓ Κοκκινιάς Αμαρουσίου θα διεξαχθεί η τελική φάση της διοργάνωσης.

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Α.Ο.Πελασγιώτις.

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Πελασγιώτις, που ανακοίνωσε την προσθήκη τριών έμπειρων παικτών και συγκεκριμένα  του Γαβρογιάννη Βασίλη, Οικονόμου Γιάννη και Κορδάμπαλου Σπύρου ενόψει του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑΘ. 

Ζωντανά από το YouTube και χωρίς θεατές τα Πανελλήνια Εφήβων – Νεανίδων


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων που αρχίζει αύριο (5/8) θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους, όπως έγινε και με τους αγώνες της Β’ φάσης όλων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, αλλά και την τελική φάση των Πανελληνίων Παίδων και Κορασίδων.

Οι συνθέσεις των ομάδων του Πανελληνίου Εφήβων. (Φώτο)



Το Πανελλήνιο Εφήβων μπαίνει στη γραμμή εκκίνησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων του Πανελληνίου Νεανίδων. (Φώτο)


Το Πανελλήνιο Νεανίδων είναι έτοιμο για το δικό του τζάμπολ με τις έξι ομάδες που έχουν πάρει την πρόκριση από τη Β’ Φάση της διοργάνωσης.

Πανελλήνιο Κορασίδων: MVP η Γεωργία Γρηγοροπούλου, η κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης, οι κορυφαίες της στατιστικής.


Στο κλειστό του Μετς έπεσε η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων με τον Κρόνο Αγ.Δημητρίου να είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής και την Γεωργία Γρηγοροπούλου να αναδεικνύεται MVP της διοργάνωσης.

Στην Ολύμπια Λάρισας η Ελευθερία Κολλιαδήμα.


Σε συμφωνία με την Ελευθερία Κολλιαδήμα ήρθε ο Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Πανελλήνιο Παίδων: Στην καλύτερη πεντάδα και πρώτος σκόρερ ο Μπόρσης, πρώτος σε κλεψίματα και ασίστ ο Αργυρούλης , MVP o Ματσίρας .


Ο Βασίλης Ματσίρας του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το παιδικό του Κεραυνού


Άγγιξε την υπέρβαση ο Κεραυνός Λάρισας καθώς την τελευταία ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων , νίκησε τον Προμηθέα με 73-65, ωστόσο έχασε το χάλκινο μετάλλιο καθώς υστερούσε στον συντελεστή πόντων στην τριπλή ισοβαθμία.

Μαζί και τη νέα χρονιά στο προπονητικό τιμ του Αίολου ο Α. Γιουυβρής.

Ο Ερασιτέχνης Αίολος ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας  για 3η χρονιά με τον γυμναστή, απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Αποστόλη Γιουβρή, ο οποίος θα αναλάβει  υπεύθυνος εκγύμνασης και αθλητικής βελτίωσης τόσο στον Αίολο όσο και στην Φαλώρεια.

Τιμ μάνατζερ στον Α.Σ.Κ. ο βετεράνος διεθνής σέντερ Χρήστος Τσέκος .


OΑ.Σ.Καρδίτσας ανακοινωσε  την ένταξη του Χρήστου Τσέκου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας  και την ανάληψη των καθηκόντων του τιμ μάνατζερ.

Συνεχίζουν Γ.Μίσσα και Κ.Ντάλλα στο προπονητικό τιμ του ΑΣΚ.


O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Γιάννη Μίσσα και Κωνσταντίνο Ντάλλα.

Συγχαρητήρια στην Παιδική Ομάδα του Κεραυνού Λάρισας από την ΕΣΚΑΘ

Το ΔΣ της ΕΣΚΑΘ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της Παιδικής ομάδας του Κεραυνού Λάρισας για τη συνολική εφετινή τους πορεία.