Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ενισχύθηκε με Δημήτρη Παπακώστα η Αναγέννηση Καρδίτσας.

 


Στην Καρδίτσα επέστρεψε ο Δημήτρης Παπακώστας, ο οποίος συμφώνησε και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Αναγέννηση.

Ο 22χρονος γκαρντ που ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Καρδίτσας αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α.Ε. Πυλαίας, ενώ έχει επίσης φορέσει τις φανέλες των  ΜΕΝΤ και Ωραιοκάστρου B.C. 

Αναλυτικά :

«Ο Δημήτρης Παπακώστας είναι η νέα προσθήκη στο φετινό Αγωνιστικό μας Τμήμα.

Το τεχνικό επιτελείο και η ομάδα μας, ακολουθεί πιστά το πλάνο που έχουμε βάλει σε ράγες από την περυσινή περίοδο για το αγωνιστικό τμήμα. Ανανέωση ρόστερ με νέους ταλαντούχους παίκτες, Αθλητές από την Καρδίτσα που να καταλαβαίνουν πόσο βαριά είναι η φανέλα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, δύο παίκτες σε κάθε θέση και παιδιά που να κατανοούν τους ρόλους τους μέσα στο γήπεδο. 

Ο Δημήτρης Παπακώστας, γεννήθηκε το 1999, αγωνίζεται ως guard και είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑ Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε το Άθλημα στην ομάδα του Απόλλων Καρδίτσας με την πορεία του να έχει ανοδική γραμμή στη Θεσσαλονίκη όπου μετακόμισε.  Μετά τις ομάδες της ΜΕΝΤ, του Ωραιοκάστρου B.C. και της Α.Ε. Πυλαίας, ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στην γενέτειρα του και την ομάδα μας.  

Ο Δημήτρης για κάποιους ιδιαίτερους λόγους χαρακτηρίζεται ως «δικό μας παιδί»… Γιατί;  Έχει συνεργαστεί στα πρώτα του βήματα με τον κόουτς Βασίλη Κρομμύδα ενώ είναι γέννημα θρέμμα φίλαθλος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και πιστός της ακολουθώντας την παντού.    

Δημήτρη, Υγεία και ευχή να εκπληρώσουμε αυτή τη χρονιά τους στόχους της ομάδας»