Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Το πανόραμα της 3ης μέρας του Τελικής Φάσης του 44ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων (Αποτελέσματα-Βαθμολογία)


Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την συμπλήρωση των αγώνων της τρίτης ημέρας του 44ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων .

Καταπληκτική εμφάνιση και μεγαλειώδη νίκη από τις κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά (φώτο)



Τρομερή εμφάνιση από τα κορίτσια του Χαντζιάρα , που υπερέβαλαν εαυτούς και πήραν την πρώτη τους νίκη στο 28ο Πανελληνίο Πρωτάθλημα κορασίδων.

Το πανόραμα της 3ης μέρας του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων (Αποτελέσματα-Βαθμολογία)


Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την συμπλήρωση των αγώνων της τρίτης ημέρας του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων

Η Μεγαλειώδης τελετή λήξης του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Με τελετάρχη τον Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Αιολικού Βόλου την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 σε ένα πανηγυρικό περιβάλλον παρουσία των μελών, των γονιών και φυσικά με συμμετοχή πολλών παιδιών. 

Τελετή λήξης των Ακαδημιών του Γ.Σ.Αλμυρού .


Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 27-6-2017 το εσωτερικό τουρνουά της ομάδας του  Γ.Σ.Αλμυρού , με την τελετή λήξης των Ακαδημιών . 

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών Τιτάνων Αλμυρού και Γ.Σ.Φαρσάλων (φώτο)


Το  τελευταίο φιλικό παιχνίδι έδωσαν στις 29-6-2017 οι Τιτάνες Αλμυρού για την φετινή χρονιά, στο κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, κάτω από αντίξοες συνθήκες (38 βαθμούς Κελσίου).

Στην Ιταλία για τουρνουά η Νέων Ανδρών


Η Εθνική Νέων Ανδρών βρίσκεται στην Ιταλία, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ντομέτζε ντι Καντόρε.

Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ: Εντυπωσιακή τελετή λήξης.


Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητριών και αθλητών του τμήματος μπάσκετ πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και το φινάλε του ετήσιου καλοκαιρινού τουρνουά του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ που διήρκεσε έναν μήνα. 

Γ.Σ.Αλμυρού: Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Στεργιόπουλο.


Ο Γ.Σ.Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας  κ. Ιωάννη Στεργιόπουλο. 

Τουρνουά μπάσκετ 3on3 από τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΖΑΓΟΡΑΣ


Ξεκινάμε και φέτος τις καλοκαιρινές αθλοπαιδιές του Αθλητικού Ομίλου Ζαγοράς "Κένταυρος" με το τουρνουά μπάσκετ 3on3 που θα γίνει το διήμερο 15-16 Ιουλίου στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη τοποθεσία λάκα Κωλλέτη.

Δείτε ζωντανά από τον Βόλο στις 19:00 τον αγώνα Τιτάνες Παλαμά -ΟΦΗ για το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων


Δείτε ζωντανά από τον Βόλο στις 17:00 τον αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός για το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων


Δείτε ζωντανά από τον Βόλο στις 15:00 τον αγώνα Έσπερος Πατρών - Φάροςγια το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων


Ήττα για τους Τιτάνες από τον Παναθηναϊκό με 54-36



Πάλεψαν τα κορίτσια των Τιτάνων αλλά πλήρωσαν πάλι το κακό πρώτο δεκάλεπτο, γνωρίζοντας την ήττα από τον αδιαμφισβήτητα ανώτερο Παναθηναϊκό με 54-36.

Παρελθόν ο Λιάγκας και οκτώ παίχτες από τον Γ. Σ. Φαρσάλων


Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θρασύβουλο Λιάγκα και οκτώ παικτών ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων.