Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Μαργαριτόπουλος - Γεροκώστας στις προπονήσεις του κλιμακίου Βορρά Παμπαίδων


Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων:

Οι διαιτητές και κομισάριοι του 5ου τελικού της Basket League


Οι διαιτητές και οι κομισάριοι του 5ου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών είναι οι:

Ανακοινώθηκαν οι προκηρύξεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων


Οι προκηρύξεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας είναι διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Συγκροτήθηκε η Εθνική Μεσογειακή Ομάδα 3Χ3 ανδρών-γυναικών.


Η Εθνική Ομάδα 3Χ3, Ανδρών και Γυναικών, θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας (27-29/6).

Στη Βουλγαρία για φιλικά η Εθνική Νέων Γυναικών - Οι αθλήτριες που συμμετέχουν


Η Εθνική Νέων Γυναικών θα ταξιδέψει στην Βουλγαρία, προκειμένου να δώσει δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 Β’ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί 7-15/7 στην Οραντέα της Ρουμανίας.

Αλέξης Εμ. και Αρχοντούλης Χρ. στην Τελική Φάση Πανελληνίων αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τ.Ε.(Ονόματα - Πρόγραμμα)


Η τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, διοργανώνεται από την  Ε.Ο.Κ., την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και το Δήμο Μονεμβασίας.

Η Κανελλοπούλου Πετρίνα του Ολυμπιακού Βόλου στην Τελική φάση Πανελληνίων Ενώσεων και Τ.Ε. Κορασίδων (Όλα τα ονόματα)


Οι Πανελλήνιοι αγώνες  Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών Κορασίδων για την περίοδο 2017-2018 διοργανώνονται από την Ε.Ο.Κ., το Δήμο Ερμιονίδας και την ΕΣΚΑΚ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ερμιόνη Αργολίδας το χρονικό διάστημα 20 -24  Ιουνίου 2018.

Ανανέωσε και ο Στέλιος Γούλας στον Γ.Σ. Σοφάδων

Παίχτης του Γ.Σ. Σοφάδων θα είναι και τη νέα σεζόν ο Στέλιος Γούλας , που ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας  πέρυσι με 297 πόντους και 28 τρίποντα .

Νέα ενίσχυση με Παναγιώτη Παλάσκα για τον Αστέρα


Ο Παναγιώτης Παλάσκα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Λάρισας και όλοι ελπίζουν να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της τη νέα περίοδο  στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1' ΕΣΚΑΘ.

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Νέων από την Πολωνία με 68-63


Δεύτερο φιλικό στην Πολωνία έδωσε η Εθνική Νέων Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Χέμνιτς της Γερμανίας (14-22/7).