Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη προπόνηση-γιορτή απο τον Α.Ο.Σουφλαρίων (Φώτο +vid)


Απόλυτα επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη προπόνηση όλων των τμημάτων Basket του Α.Ο.Σουφλαρίων! Όλα τα παιδιά πήραν μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς ανά τμήμα και βραβεύτηκαν οι καλύτεροι των καλύτερων! Την παράσταση έκλεψαν οι έφηβοι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού καρφωμάτων, όπου μεγάλος νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Νουτσελάρι, εισπράτοντας το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων! Στο απόγειο της εκδήλωσης, η ομάδα των Μπαμπάδων για 2η συνεχή χρονιά νίκησε την αντίστοιχη ομάδα των Παίδων με σκορ 60-32, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι η εμπειρία μπορεί να κερδίσει τα γρήγορα πόδια!

Παρελθόν ο Edin Atic από τα Τρίκαλα BC Aries


Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Edin Atic. Τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται ότι το καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.
ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries

Χριστουγεννιάτικη γιορτή μπάσκετ από τον ΑΟ Πελασγιώτις

Την Πέμπτη στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων της ακαδημίας μπάσκετ του ΑΟ Πελασγιώτις .

Στις 17:00 και μέσα σε γιορτινό κλίμα οι μικροί αθλητές θα αντιμετωπίσουν σε αγώνα τους γονείς τους.

Στις 18:00 θα ακολουθήσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Κεραυνού για τους αθλητές γεννηθέντες 2007-2008-2009.

Στις 19:00 θα γίνει φιλικός αγώνας για τους αθλητές γεννηθέντες 2006 - 2005 επίσης με την ομάδα του Κεραυνού ενώ οι παμπαίδες της ομάδας θα πάρουν μέρος σε διαγωνιστικά.

Θα υπάρχουν γλυκά, αναψυκτικά και μικρές εκπλήξεις για τους νεαρούς αθλητές.

Αβραάμ Παπαδόπουλος για το παιχνίδι με την Καβάλα: "το αντιμετωπίζουμε ως τελικό"


Φινάλε με νίκη στο τέλος του 2016. Αυτό θα κληθούν να πετύχουν αύριο απέναντι στην Καβάλα (17:00-Κλειστό Νεάπολης) ο προπονητής, Αβραάμ Παπαδόπουλος, και οι παίκτες του, θέλοντας φυσικά να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα, έπειτα από συγκλονιστική μάχη, από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με την συνεργασία Γ.Σ.Νίκαιας- Νίκαια 2012



Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό αγώνα υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ θα γίνει τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 , στο κλειστό γυμναστήριο Νίκαιας "Ιωάννης Πατάκης".

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση είναι:
Γ.Σ.Νίκαιας
Νίκαια 2012
Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας
Παναγροτικός Α.Ο.Νίκαιας
Νέες Καρυές-Olympic
Μυραικός Μύρων.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στα Δ.Σ.:
1. Γυναικείος Όμιλος Νίκαιας (Αρωγή-Αλληλεγγύη)
2. Φιλανθρωπικός Σύλλογος "Η Αγάπη"

Περιμένουμε όλες τις ομάδες και τους πολίτες του δήμου να βοηθήσουν να συγκεντρωθούν όσο τον δυνατόν περισσότερα . 

Νίκη παραμονής για την Εθνική Εφήβων επί της Σουηδίας με 80-69 (Δηλώσεις)

Η Ελλάδα αφυπνίστηκε στη δεύτερη περίοδο, έκανε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη που ήθελε.

Το τελικό 80-69 επί της Σουηδία της εξασφαλίζει την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Αύριο (19.45) θα αναμετρηθεί με τη Σλοβενία για τις θέσεις 9-12 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενείται στη Σαμψούντα.

Νέα πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Γυμναστικό


Δεύτερη εκτός έδρας αποστολή μέσα σε μόλις πέντε ημέρες για τον Γυμναστικό ο οποίος μετά την Καβάλα ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (21-12-2016) στην Αθήνα κόντρα στον Δούκα (5 μ.μ.).
Παιχνίδι με εξαιρετικά υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς o μεθαυριανός αντίπαλος του ΓΣΛ συγκαταλέγεται στις πιο δυνατές ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» λοιπόν δεν έχουν παρά να αγωνιστούν χωρίς άγχος διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς.

Δείτε τον αγώνα Ελλάδα-Σουηδία της Εθνικής εφήβων ζωντανά στις 15:15 απο την Σαμψούντα


Χατζημπύρου-Μοδέα-Πατούνη στο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ»


Η επόμενη γενιά του γυναικείου μπάσκετ δίνει ραντεβού στο Τσοτύλι και στο καθιερωμένο πια Τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τσοτυλίου, Δήμου Βοϊου, 3-7 Ιανουαρίου 2017 και διοργανώνεται από την ΕΟΚ, το Δήμο Βοϊου και την ΕΚΑΣΔΥΜ.

Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές έχουν επιλέξει τις παρακάτω αθλήτριες:

O Μάμμος Θεόδωρος στον ΑΠ.Α.Σ. " Τα Φανάρια "


Ο ΑΠ.Α.Σ. " Τα Φανάρια " είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον κύριο Μάμμο Θεόδωρο, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία των Ακαδημιών και του ανδρικού τμήματος.

Ο νέος προπονητής του Συλλόγου γεννήθηκε στην Λάρισα στις 26/6/1970, αγωνίστηκε στην Α'2 εθνική κατηγορία με την ομάδα της Ολύμπιας Λάρισας, ενώ είχε αξιοσημείωτη παρουσία στην Β', Γ' Εθνική και στα τοπικά πρωταθλήματα της γενέτειράς του.

Ολυμπιακός Καρδίτσας - Ήφαιστος 83-28 (παιδικό Καρδίτσας)


Ολυμπιακός Καρδίτσας - Ήφαιστος 83-28
Τα δεκάλεπτα:28-3, 44-11, 67-19, 83-28
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Τζέλλας) Ντενησιώτης 7, Λεοντίδης 8, Μπιρνάρας 2, Ντούρλιας 6, Ζαχαρός 3 (1), Αμβροσίου 11, Παπαστάθης 18 (1),  Πολυγένης Σ. 8, Παπαμαργαρίτης 2, Μπολορίζος 2,  Πολυγένης Ι. 4.
Ήφαιστος Καρδίτσας (Κοβάτσεφ) Ζέρβας 9 (1), Τσιούτρας 2, Κοντοστέργιος, Ευταξίας 9, Γόρδιος 2, Κουκουλέτσος 6, Βασιλάκος, Τζαφεράι.