Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Με τρεις προσθήκες ολοκληρώθηκε το φετινό ρόστερ του αντρικού της ΕΑΛ


Αναλυτικά:
"Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τριών ακόμα αθλητών οι οποίοι και ολοκληρώνουν το φετινό ρόστερ της αντρικής ομάδας.

Η Γ. Ε. Αγρινίου αντίπαλος της Νίκης και των Ικάρων στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Την θέση του Αίολου Αστακού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στον 3ο όμιλο παίρνει  η Γ. Ε. Αγρινίου που δέχθηκε την πρόταση της Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για άνοδο της ομάδας .

Ενεργή συμμετοχή του Γ. Σ. Σοφάδων στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.


Με την ενεργή συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 2ου  Δημοτικού σχολείου για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Διεξαγωγή Σεμιναρίου από την Κ.Ε.Δ. /Ε.Σ.ΚΑ.Θ.


Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της η Κ.Ε.Δ/Ε.Σ.ΚΑ.Θ. διοργανώνει Σεμινάριο για όλους τους Διαιτητές (Εν Ενεργεία και Μη Εν Ενεργεία) των Συνδέσμων Διαιτητών της Θεσσαλίας ενόψει των αλλαγών στους Κανονισμούς Παιδιάς του Μπάσκετ αλλά και για την εν γένει επιμόρφωση των μελών της.

Φιλικές αναμετρήσεις για τα τμήματα υποδομών Τιτάνων Αλμυρού και Αιολικού (φώτο)


Τρεις αγώνες - τέσσερις ώρες μπάσκετ - ενενήντα αθλητές-πολλοί γονείς και ακόμα περισσότερα χειροκροτήματα , περιελάμβανε το Κυριακάτικο μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ Αλμυρού.

Ολυμπιακός Βόλου: Λύση της συνεργασίας με Μοριάνα Κλέιτον


Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Στη λύση της συνεργασίας με την Mauriana Clayton προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Συμμετείχαν στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού οι Τιτάνες Παλάμα.


Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού σήμερα και με χαρά o  σύλλογος των Τιτάνων Παλαμά αποδέχθηκε την πρόσκληση του διευθυντή του Γενικού Λυκείου Παλαμά και αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο Βάιο Μπακαβέλο και τους αθλητές Γιάννη Μανδαλάκη και Κώστα Κουσιάντζα έδωσαν το παρών και μίλησαν στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού.

Φωπορεπορτάζ από τον αγιασμό - μουσική βραδιά του Γ.Σ.Βόλου

Το πρόγραμμα της Β’ Φάσης Κυπέλλου Γυναικών- Κυριακή 8/10 ο Ολυμπιακός Βόλου


Το πρόγραμμα της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών είναι το εξής:

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου
Λευκάδας 16.00 ΑΣ Νίκη Λευκάδας-Ολυμπιακός ΣΦΠ

Πρόβα τζενεράλε του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ με Τρίκαλα BC Aries



Το πιο δυνατό φιλικό του παιχνίδι, δίνει την Τρίτη στις 6 μ.μ. στο κλειστό ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Η ομάδα της πόλης μας, υποδέχεται τα Τρίκαλα BC Aries, τη γειτονική ομάδα της Basket League.

Α.Ο. Καλαμπάκας :Φιλική αναμέτρηση με ΑΓΣ Ιωαννίνων


Ένα ακόμη δυνατό φιλικό, μετά  το νικηφόρο  84-83 του Σαββάτου απέναντι στο IBCΙωαννίνων , έδωσε η ομάδα του Α.Ο. Καλαμπάκας την Κυριακή 1/10 το μεσημέρι , στα Γιάννινα  απέναντι στην ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων(Γ' Εθνική) , εκμεταλευόμενη το ρεπό του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Χόρτασαν μπάσκετ οι μικροί αθλητές της Νίκης Βόλου και του Α.Ο.Σουφλάρια


Έλαμψαν  οι μικροί αθλητές  της Νίκης Βόλου και του Α.Ο. Σουφλάρια στους φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 30/9 στο κλειστό γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας!