Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου στο κλιμάκιο Νότου Παμπαίδων


Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 5μ.μ. στα βοηθητικά του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι οι: Καφέζας ( Προμηθέας Π.), Μαντσούκας (Προμηθέας Π.), Μπουρλακής (Πρωτέας Β.), Φιλίππου (Ολυμπιακός), Κολοβέρος (Ολυμπιακός), Κουτσουμάρης (Ολυμπιακός), Σπυρόγλου(ΑΕΚ), Τόλας (ΑΕΚ), Σανούδος (Γ.Σ. Ιτέας), Καλογερόπουλος (Περιστέρι), Καραμανλής (Περιστέρι), Βησσαρίου (Περιστέρι), Ματσούκης (Τριπλή Κορώνα), Καλύβας (Ηλυσιακός), Κατσογιάννης (ΣΚ Άνοιξης), Χρονόπουλος (ΣΑΚ Τρίπολης),Τόλιας (Πανιώνιος), Τσολάκος (ΓΣ Μεσσήνης), Σκόρδος (Πανιώνιος), Κωστόπουλος (Δούκας).

Τρίκαλα BC Aries:Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Άρη.


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/01, ώρα 17.00) με τον Άρη. Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 € ενώ για φοιτητές, μαθητές, άνεργους, στρατιώτες και ΑΜΕΑ η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 € με την επίδειξη της σχετικής ταυτότητας.

Βράβευση του Γιάννη Καστρίτη για το ήθος του.

Τον προπονητή των Τρικάλων BC Aries Γιάννη Καστρίτη τίμησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών την Κυριακή.

Ε.Σ.ΚΑ.Θ: Ενημέρωση για τα αναβληθέντα παιχνίδια(upd)


Η Ε.Σ.ΚΑ.Θ και η Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ αποφάσισαν τo Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιανουαρίου να γίνουν κανονικά οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για την συγκεκριμένη ημερομηνία για όλες τις κατηγορίες ΕΣΚΑΘ (Α1, Α2, Β, Γυναικείο, εφηβικά, παιδικά, κορασίδων).

Τα παιχνίδια  που ήταν προγραμματισμένα για το Σάββατο 14/01/2017 & Κυριακή 15/01/2017 σε όλη την Θεσσαλία και αναβλήθηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα πραγματοποιηθούν σε εμβόλιμη αγωνιστική το τριήμερο των Απόκρεω, και συγκεκριμένα  25 & 26 Φεβρουαρίου 2017.

Επίσης τα παιχνίδια της Β' ΕΣΚΑΘ που αναβλήθηκαν το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν  μετά από συνεννόηση  των ομάδων και  αν βρεθούν γήπεδα σε οποιαδήποτε ημερομηνία κανονίσουν οι ομάδες μεταξύ τους.

19/1/2017  18:00   ΕΑΚΛ.........................Μ. Αντύπας - Αρμένιο
Όσο για το Final-4 του κυπέλλου κατά πάσα πιθανότητα , χωρίς να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των πρωταθλημάτων, μιας και δεν υπάρχει κάποια άλλη ελεύθερη ημερομηνία μέχρι τότε.