Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η Τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Κορασίδων


Οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του ΔΑΚ Τσοτυλίου. Τον λόγο έλαβε πρώτος ο αντιδήμαρχος Βόιου, Χρήστος Λυσσαρίδης ο οποίος καλωσόρισε τις αποστολές στο Τσοτύλι, ευχήθηκε καλή διαμονή, καλούς αγώνες και χωρίς τραυματισμούς.

Έσπερος – Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 57-65 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις Πέτροβιτς και Βακουφτσή


Ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών επικράτησε του Έσπερου Πατρών με 57-65 στο δεύτερο αγώνα της 1ηςημέρας της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι.

Και του χρόνου... Μαυρογιάννης στον Α.Σ.Καρδίτσας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με το Γιώργο Μαυρογιάννη.

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Λαρισαίων από την διοίκηση του Ερμή Αγιάς


Στην Λάρισα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, θα αγωνίζεται για τη νέα περίοδο της Α2 κατηγορίας, η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ερμή Αγιάς.

ΠΑΟΚ – Κρόνος Αγίου Δημητρίου 65-72 (Πανελλήνιο Κορασίδων) - Δηλώσεις Δημήτρη Σταμούλη


Με έναν συναρπαστικό στην εξέλιξή του αγώνα ξεκίνησε η Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι, καθώς μετά από πολλές διακυμάνσεις στο σκορ ο Κρόνος επικράτησε του ΠΑΟΚ με 65-72.

Συνεχίζουν με Φόρο τα Φάρσαλα - Μένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωτήρη Γκιουλέκα.


Λευκός καπνός βγήκε στα Φάρσαλα και έτσι η Θεσσαλική ομάδα θα προχωρήσει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στην δεύτερη της σεζόν δηλαδή στο υψηλό επίπεδο.

Στην Καστοριά ο Αμπαράς - Το ευχαριστώ του παίκτη στον ΑΣΚ


Ο Θωμάς Αμπαράς που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΣΚαρδίτσας, είναι η πρώτη μεταγραφή της Καστοριάς.

Ανανέωσε με τον Τρικαλινό Θοδωρή Πανάρα ο ΠΑΣ Γιάννινα


Σε μια σημαντική ανανέωση έφτασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον πολύπειρο σκόρερ, Θοδωρή Πανάρα.

Ανανέωσαν Σολωμού - Σκαρλή - Μιχαηλίδου με την Ολύμπια (φώτο)


Στόχος της Ολύμπια Λάρισας για την επόμενη χρονιά είναι να διατηρήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κορμού της φετινής ομάδας.


Παναγιώτης Βασιλόπουλος: «Ξέρουμε πώς πρέπει να λειτουργήσουμε»


Η Εθνική ανδρών ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αυριανό (28/6) αγώνα με το Ισραήλ για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης φάσης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Στο ιστορικό «Γιάντ Ελιάου», όπως συνεχίζουν να το αποκαλούν οι Ισραηλινοί κι ας αλλάζει χορηγό και όνομα συχνά - πυκνά, με την εταιρία ασφαλίσεων «Μενόρα» να είναι αυτή την εποχή ο... νονός, η Εθνική θα επιδιώξει το 5/5 και ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο.

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης αναλύει την αγωνιστική ταυτότητα του Ισραήλ


Ο συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, Γιάννης Ελευθεριάδης, μίλησε για την αγωνιστική ταυτότητα του Ισραήλ και τον τρόπο αντιμετώπισής του.

Ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών ο Γιάννης Μπουρούσης


Αρχηγού παρόντος η Εθνική Ανδρών. Ο Γιάννης Μπουρούσης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τελ Αβίβ και ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή της ελληνικής ομάδας που βρίσκεται από χθες στο Ισραήλ.

Μαζί και την νέα χρονιά Κοντοστάθης και Γ.Σ.Αλμυρού


Ανανεώσεων συνέχεια για τον Γ.Σ.Αλμυρού, που ανακοίνωσε την συνέχιση της  συνεργασίας με τον νεαρό και ταλαντούχο Βαγγέλη Κοντοστάθη.

Στο προπονητικό τιμ του Κρόνου Τρικάλων ο Χριστάκος Άρης


Το διοικητικό συμβούλιο του Κρόνου Τρικάλων , ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας, με τον προπονητή  Άρη  Χριστάκο.

Μεταγραφικός «πυρετός» στoν Mύτικα με 7 ανανεώσεις και 4 προσθήκες (φώτο)


Δυναμικά κινείται ο Mύτικας στελεχώνοντας το ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Γ.Σ.Σοφάδων : Πήρε Σφακιανό , ανανέωσε με Παπαϊωάννου


Δυναμικά συνεχίζει να κινείται ο Γ.Σ.Σοφάδων για την ενίσχυση του ρόστερ του, καθώς μετά τις μεταγραφές των Αντωνίου , Χαλκιά και τις ανανεώσεις των Ζωιτσάκου, Δίκαρου, Παπαδημητρίου, Γούλα, Ψυχογιού , πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Ιπποκράτη Σφακιανό από τον Ολυμπιακό Καρδίτσας , ενώ θα συνεχίσει την συνεργασία με τον Στέφανο Παπαϊωάννου.

Παραμένει στους Μάγους ο Σπύρος Διβάνης


Τις ανανεώσεις αθλητών με σημαντικό ρόλο στην περυσινή πορεία και το σχεδιασμό της προσεχούς σεζόν συνεχίζουν οι Μάγοι και ο Γιάννης Τσίμας.

Ξεκίνησε η τελική φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Μπάσκετ Παίδων των τοπικών Ενώσεων


Άρχισε στους Μολάους  η τελική φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Μπάσκετ Παίδων των τοπικών Ενώσεων και της ΕΟΚ, από σήμερα 26/6 έως την 1η Ιουλίου με την συμμετοχή  του Αλέξη Εμ. (Κεραυνός) και Αρχοντούλης Χρ. (Τιτάνες Παλαμά)

Επιστροφή Παναγιώτη Παπούλια στον Γ.Σ.Αλμυρού.


Μετά την ανακοίνωση του Στέφανου Βλήτσιου,  ο Γ.Σ.Αλμυρού ξαναταράζει τα νερά με ακόμα μια δυνατή μεταγραφή , αυτή του Παναγιώτη Παπούλια από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ολοκληρώθηκε η τεχνική σύσκεψη για το 29ο Πανελλήνιο Κορασίδων


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Τσοτύλι η τεχνική σύσκεψη για το 29ο Πανελλήνιο Κορασίδων που ξεκινά αύριο στην όμορφη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.