Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ανανέωσε και ο Ακρίβος με τον Αετό Πλατυκάμπου!


Σε ακόμη μια ακόμη ανανέωση προχώρησε ο Αετός Πλατυκάμπου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι διατηρεί τον βασικό κορμό της περσινής ομαδας.

Μποσγανά: «Το είχα... χτίσει λίγο!»


Το μεγάλο της ατού είναι το σουτ. Κι αυτό ξαναβρήκε σήμερα απέναντι στη Σουηδία.

Τούλα Καλέντζου: «Βρήκαμε τις λύσεις»


Η Εθνική Κορασίδων παρέμεινε αήττητη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 στο Μαυροβούνιο μετά τη νίκη της επί της Σουηδίας.

Επιστρέφει στην Αθήνα για θεραπεία η Στέλλα Καλτσίδου.


Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει η Στέλλα Καλτσίδου και κρίθηκε σκόπιμο να μην παραμείνει με την υπόλοιπη ομάδα στα Ιωάννινα.

Έκανε το 4 στα 4 η Εθνική Κορασίδων, επικρατώντας στο ντέρμπι της Σουηδίας με 67-53. (Φωτορεπορτάζ)


Το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής παιχνίδι της έδωσε η Εθνική Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 στο Μαυροβούνιο, αλλά άφησε το παρκέ και πάλι νικήτρια με το τελικό 67-53 επί της Σουηδίας. Αύριο στον τελευταίο αγώνα του ομίλου θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία (21/8, 16.00).

Αλλαγές κανονισμών από 1η Οκτωβρίου 2018.


Από την 1η Οκτωβρίου 2018 θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέοι κανονισμοί παιδιάς, οι οποίοι προέρχονται από τις επίσημες διευκρινήσεις της FIBA για το 2018 και είναι σε ισχύ από την 1/10.

Επιστροφή στον «γηραιό» για τον Αποστολίδη.


Στην οικογένεια του Ηρακλή επέστρεψε ο Απόστολος Αποστολίδης, αποτελώντας ένα από τα «παιδιά» του «γηραιού», που επιστρέφουν σπίτι τους.

Έναρξη προετοιμασίας στις 22/8 για το αντρικό της Ανάληψης

Η ανακοίνωση
«Α.Ε.Σ. "ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ" Βόλου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται οι παρακάτω αθλητές της ανδρικης ομαδας του συλλογου, την Τετάρτη 22 Αυγούστου και ώρα 19:00 σρτο Εθνικό Στάδιο Βόλου για την έναρξη της προετοιμασίας:

Πρώτο ραντεβού στις 1/9 για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου. - Συνεχίζονται οι εγγραφές.

Η ανακοίνωση:
«Άρχισαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2003 έως 2010.

Το πρoπονητικό τιμ του B.C.Volos

Η ανακοίνωση:
"ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .. ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ...ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ... ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΕ ..

Ξεκίνημα σήμερα για παίδες και εφήβους του Γ.Σ.Βόλου

Η ανακοίνωση:
"ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΕΦΗΒΩΝ 

Στην Ανάληψη ο Κώστας Αλεξίου.


Συνέχεια  στις μεταγραφικές κινήσεις από την Ανάληψη, που απέκτησε τον έμπειρο και μέχρι πέρυσι αρχηγό του  Ολυμπιακό Βόλου ,  Κώστα Αλεξίου.

Οι νεαροί Παπαστρατής-Δελετζές στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της Νίκης Βόλου.


Η Νίκη Βόλου  με την σύμφωνη γνώμη και του προπονητή Λάμπρου Πρέκα ανακοίνωσε την συμμετοχή του Χρήστου Παπαστρατή και  Γεράσιμου Δελετζέ , αθλητών του παιδικού τμήματος , στην προετοιμασία της αντρικής ομάδας.

Άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία του Α.Ο. ΠΥΡΣΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Ξεκίνημα σήμερα για παιδικό-παμπαίδων του Αστέρα.

Η ανακοίνωση:
«Ξεκίνημα σήμερα για το τμήμα παιδικού και παμπαιδων σε ένα ταξίδι που συνεχίζετε με πολλούς σταθμούς ενδιάμεσα αλλά πάντα με τις ίδιες αρχές: αγάπη συνεργασία ζήλο & επιθυμία για βελτίωση αλλά και με πολλές προσδοκίες για την νέα αγωνιστική χρονιά!

Σημαντική ενίσχυση με Σαρακατσάνη και Μπράχου για το γυναικείο της Νίκης Βόλου.


Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Γαλανάκη , η γυναικεία ομάδα της Νίκης ανακοίνωσε την προσθήκη στο φετινό ρόστερ , δυο παικτριών που αναμένετε να ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο την ομάδα του Βόλου.

Δείτε ζωντανά στις 17:00 τον αγώνα Ελλάδα - Σουηδία για το Ευρωπαϊκό Κορασίδων (Β΄ κατηγορία)


Στην Ασπίδα Ξάνθης ο Γάννης Μανδαλάκης

Η Ασπίδα Ξάνθης ανακοίνωσε την συνεργασία με τον περσινό πρώτο σκόρερ της Β’ Εθνικής και παίκτη των Τιτάνων Παλαμά,  Γάννη Μανδαλάκη.