Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Ήττα στο δεύτερο φιλικό με την Ιταλία για την Εθνική Γυναικών


Δεν τα κατάφερε στο σημερινό φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας η Εθνική Γυναικών. Ηττήθηκε στη Ρώμη από Ιταλία με 70-59 με αδύνατο της σημείο τα λάθη (έκανε συνολικά 21).

Kαι σε αυτό το φιλικό, πάντως, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς δοκίμασε πολλά σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Τιτάνες Παλαμά: Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις σε όλους τους μαθητές


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Το ΔΣ του Γ. Σ. ΤΙΤΑΝΩΝ ΠΑΛΑΜΑ με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους μαθητές κάθε επιτυχία, τα όνειρα τους να πραγματοποιηθούν μετά το πέρας αυτής της διαδικασίας, που χρόνια τώρα έχουν προετοιμαστεί καθώς και στις οικογένειες αυτών ευχόμαστε κουράγιο, υπομονή και να είναι βέβαιοι πως με τη θέληση και τη δύναμη οι επιτυχίες έρχονται πάντα".

Νέος Πρόεδρος του ΓΣ Αμπελώνα ο Σταύρος Κωτούλας


Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον ΓΣ Αμπελώνα είχαμε την Πέμπτη 25η Μαΐου 2017, καθώς όλα τα εκλεγέντα μέλη από την 18.06.2015, Τακτική Γενική Συνέλευση , με μυστική ψηφοφορία
ανέδειξαν τη νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Αναλυτικά το πρακτικό της συνεδρίασης:

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό των Ακαδημιών Τιτάνες Παλαμά - Απόλλων Καρδίτσας (κορίτσια)

Ο Νίκος Φαρμάκης συγχαίρει τον Γιάννη Ευθυμίου


Ο Πρόεδρος του ΙΩΝΑ Νίκος Φαρμάκης ,συγχαίρει τον αθλητή της ομάδας Γιάννη Ευθυμίου για την καλή του παρουσία στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα και την ανάδειξή του ως πρώτου σκόρερ του final 4.

Ξεκίνημα προετοιμασίας με Κοτσιάφτη-Αγαγιώτου-Σαρακατσάνη για την εθνική κωφών γυναικών


Την 1η Ιουνίου ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής κωφών γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας στο Βόλο και θα συνεχιστεί μέχρι  8  Ιουνίου οπότε και θα επιστρέψει στην Αθήνα για τη συνέχεια της προετοιμασίας της αλλά και για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στη συνέχεια.

Δείτε τις 5 καλύτερες φάσεις του 1ου αγώνα των τελικών του NBA

Οι 5 καλύτερες φάσεις του αγώνα WARRIORS- CAVALIERS 113-91