Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σαρλερουά-ΑΕΚ 58-80 για το FIBA Champions League


Η ΑΕΚ έκανε το 2/2 με το τελικό 80-58 επί της Σαρλερουά στο Βέλγιο, στο πλαίσιος της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Η Σαρλερουά είχε τον πρώτο λόγο στο πρώτο δεκάλεπτο (14-10 στο 6’45’’, 21-16 στο 9’10’’), αλλά στο δεύτερο πήρε τον έλεγχο του αγώνα με τον Ντίξον να δείχνει τον δρόμο, τον Ουίλιαμς και τον Σάκοτα να ακολουθούν και τον Ούκιτς να αναλαμβάνει δράση στα τελευταία λεπτά πριν το ημίχρονο.

Ανεβάζει στροφές ο ΓΣΛ


Στην έδρα τους επιστρέφουν οι «πράσινοι» για το δεύτερο εντός παιχνίδι που τους βρίσκει τυπικά γηπεδούχους στο πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν κόντρα στην συντοπίτισσα ΑΕΛ, το Σάββατο (5 μ.μ.) στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει με τους παίκτες του Γυμναστικού να δείχνουν μεγάλο ζήλο και γι’ αυτό το ματς όπως και για όλα τα προηγούμενα.
Ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Μπουλιάκης έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του πλην του Τσουράκη ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση του και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Τα “highlights” του αγώνα ΠΑΟΚ-Ουσάκ Σπορτίφ 59-52


ΠΑΟΚ-Ουσάκ Σπορτίφ 59-52 για το FIBA Champions League


Ο ΠΑΟΚ μπορεί να «κυνηγούσε» την Ουσάκ για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τέταρτο κατάφερε να τη φτάσει, να την προσπεράσει και να φτάσει και στην πρώτη του νίκη με το τελικό 59-52 στο BCLστο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα (4-4, 3’33’’), αλλά οι Τούρκοι με ένα 12-0 έφτασαν στο 4-16 (8’34’’), αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πλησιάσει και τον Λίνο Χρυσικόπουλο μόλις λίγο μετά το όγδοο λεπτό, να σταματά το σερί της Ουσάκ (6-16).

Η προκήρυξη του 18ου Κυπέλλου Μπάσκετ με Καρότσι.

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας αύριο στις 13:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση του 18ου Πανελλήνιου Κυπέλλου της ΟΣΕΚΚ. Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοεμβρίου, ενώ το φάιναλ φορ θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 26 & 27 Νοεμβρίου, σε μια συνδιοργάνωση του Μέγα Αλέξανδρου και του Δήμου Δέλτα.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου

Τρίκαλα BC Aries:Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με ΑΕΚ


Κυκλοφόρησαν και είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων για την 4η αγωνιστική της ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ.GR Basket League.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 €, 15 €, 20 € και η διάθεση τους θα γίνεται καθημερινά από τις 10-2 το μεσημέρι και από τις 6-8 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855). Εισιτήρια θα πωλούνται τις ίδιες ώρες και την 28η Οκτωβρίου αλλά και από τις 10-2 το πρωί του Σαββάτου. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του κλειστού πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι διαιτητές και κομισάριοι στους αγώνες Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ


ΑΓΩΝΕΣ
26/10 Άρης-Μπάκεν Μπέαρς Ντοζάι (Κροατία)-Μάριτσιτς (Σερβία)-Χορόζοφ (Βουλγαρία), Κομισάριος: Πιτσίλκας (Ελλάδα)

2/11 Ιρόνι Ναχαρίγια-Άρης Περέα (Ισπανία)-Μιλόγεβιτς (ΠΓΔΜ)-Μπελιάκοφ (Ρωσία), Κομισάριος: Μπαχάρ (Ισραήλ)

9/11 Άρης-Μπάνβιτ Μπούλτο (Ισπανία)-Σούλγκα (Ουκρανία)-Ρούτεσιτς (Μαυροβούνιο), Κομισάριος: Πιτσίλκας (Ελλάδα)

Αντίστροφη μέτρηση για το Basketball Camp Cadets

Η αντίστροφη μέτρηση για το Basketball Camp Cadets που θα φιλοξενηθεί στην Πρέβεζα (27-30/10) έχει αρχίσει.

Οι παίκτες που κλήθηκαν έχουν χωριστεί σε έξι ομάδες. Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής (οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Πρέβεζας):

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου
1η αωνιστική
09.00 Νικόπολη-Ιθάκη
10.30 Φαίακες-Αχελώος
12.00 Αχέρων-Άκτιος Απόλλων

Το ευχαριστώ του Σάκη Κουτίνα


"Έφτασε επιτέλους η ώρα!!!! Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ΑΕΛ , τους προπονητές Αβραάμ Παπαδόπουλο και Αποστόλη Τριανταφύλλου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου Αντώνη Τσαγκάλη και Γιάννη Σαίνη για την πολύωρη επέμβαση και τον φυσιοθεραπευτή μου Κωνσταντίνο Καλαμπάκα για την μετεγχειρητική αποκατάσταση όλο το καλοκαίρι και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γυμναστή της ομάδας Χρήστο Χαλίτσιο για την στήριξη του στο δύσκολο κομμάτι της ατομικής προπόνησης με τα προγράμματα του που ακολούθησα και ακολουθώ καθημερινά!!!"

Στιγμιότυπα από πόντους του Ερμή στον αγώνα με το Πολύγυρο (94-96)