Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ελλάδα – Κροατία 101-71 (Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων)

Η Εθνική Παμπαίδων επικράτησε 101 – 71 της Κροατίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου Κυπέλλου Μεσσήνης και έμεινε αήττητη. Αύριο (31/1) στις 20.00 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Πολωνία στον τελικό του τουρνουά, ενώ στις 17.30 θα γίνει ο αγώνας Βόρεια Μακεδονία – Κροατία για την 3η θέση.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών Τελικού εφήβων Θεσσαλίας.

Η ΕΣΚΑΘ προχώρησε  στον ορισμό Διαιτητών - Κριτών του Τελικού εφήβων Θεσσαλίας , ο οποίος θα διεξαχθεί με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Ο.Κ. και της Γ.Γ.Α. . 

Συνεχίζoυν μαζί Γιώργος Λεπενιώτης και ΑΟ Τρίκαλα.

Ο πολύπειρος Γιώργος Λεπενιώτης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα αγωνιστική σεζόν 2021-2022, στην ομάδα μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα.

Τριπλέτα μεταγραφών για τον Ηρακλή Χάλκης.

Το Ανδρικό τμήμα του Ηρακλή Χάλκης μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το σύνολο  των παικτών που αγωνίστηκαν την περσινή χρονιά έκανε τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες.

Συνεχίζει στον Α.Σ.Καρδίτσας ο Θοδωρής Καρράς !!!

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας του με το Θοδωρή Καρρά. Ο 24χρονος σέντερ θα βρίσκεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και τρίτη συνολικά, δίνοντας πολύ σημαντικές λύσεις στη θέση του σέντερ.

Πρίφτη: «Δεν μας αντιπροσωπεύουν οι προηγούμενες εμφανίσεις»

Η Άννα Μαρία Πρίφτη έκανε αυτό που λέμε «αθόρυβη δουλειά» για έναν ακόμη αγώνα. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, έβγαλε άμυνα, βοήθησε συμπαίκτριές της να βρουν διαδρόμους ή να πάρουν ριμπάουντ.

Ζωντανά στις 20:00 ο αγώνας Ελλάδα-Κροατία (1ο Κύπελλο Παμπαίδων Μεσσήνης)