Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Δηλώσεις Κεραμιδά-Μάλτση-Νικολοπούλου για την τεράστια νίκη της Εθνικής Γυναικών -Συγχαρητήρια από Βασιλακόπουλο


Μια ιστορική νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία πέτυχε η Εθνική Γυναικών και στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όπως ήταν φυσικό, το κλίμα ήταν πανηγυρικό.

Πρόκειται για μια τεράστια νίκη που θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη αξία αν η Εθνική κερδίσει αύριο (19.00, ΕΡΤ) και την Σλοβενία στον δεύτερο αγώνα της για το Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.

Εθνική Γυναικών:Νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Σερβίας με 69-60 στο Ευρωμπάσκετ


Μια από τη μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της σημείωσε η Εθνική Γυναικών στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ που γίνεται στην Τσεχία.

Κοντά στην Εθνική Γυναικών Βασιλακόπουλος-Τσαγκρώνης-Ζώης


Στο Kralovka Arena βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Τσαγκρώνη και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και μέλος του Κεντρικού Γραφείου της FIBA Άρη Ζώη και παρακολουθούν τον αγώνα της Εθνικής Γυναικών με τη Σερβία.

Μάλιστα είχαν περάσει και το μεσημέρι από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της Εθνικής και μίλησαν με τις αθλήτριες.

Πηγή:http://basket.gr

Αρμένιο BC: Κοντά σε συμφωνία με Ξυντάρα-Μεσημβρινό


Η ομάδα του Αρμενίου ανακοίνωσε ότι είναι κοντά σε συμφωνία με δυο παίκτες και συγκεκριμένα τον Παύλο Ξυντάρα που πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης και του Βαγγέλη Μεσημβρινού  ο οποίος είχε ξεκινήσει από την Νίκη Βόλου και πρόσφατα  σταμάτησε από την διαιτησία.

Φωτορεπορτάζ από το 4ο Τουρνουά του Αιολικού Βόλου. "Γρηγόρης Τύμπας "

Τελετή λήξης της ακαδημίας του Α.Σ. Μύτικας Λάρισας (φώτο)


Tο  Σάββατο 10/6 έγινε η τελετή λήξης της ακαδημίας του  Α.Σ. Μύτικας Λάρισας
με διάφορους διαγωνισμούς και επίδειξη των όσων έμαθαν τα παιδιά στη διάρκεια της χρονιάς.

Συνέχισε αήττητος και στην Κατερίνη τα φιλικά ο Κεραυνός (φώτο)


Μετά τους φιλικούς αγώνες που έδωσε στην Αθήνα (Δείτε εδώ κι εδώ) ο Κεραυνός Λάρισας συνέχισε με νέα φιλικά αυτή τη φορά στη πόλη της Κατερίνης με αντίπαλο τον Πιερικό Αρχέλαο.

Ανανέωσε ο Τάσος Στρακάτσαλος με τον Γ.Σ.Μουζακίου


Ο Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» ανακοινώσε την ανανέωση της συνεργασίας του για ένα ακόμη χρόνο με τον Αναστάσιο Στρακάτσαλο.

Ο έμπειρος αθλητής που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και την καινούργια χρονιά στην ομάδα του Μουζακίου στο δυσκολο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ,  έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Γ.Σ. Φαρσάλων, Νίκαια Λάρισας, Χαρίλαο Τρικούπη, Παναιτωλικό, και Τιτάνες Παλαμά 

BC Volos: Στήριξη της εκδήλωσης “Café για την ΠΙΣΤΗ”


Η ανακοίνωση του BC Volos:

"ΣΗΜΕΡΑ ...μ' έναν καφέ προσφέρω αγάπη 

Ένας καφές για την ΠΙΣΤΗ στο φιλόξενο Filippou cafe classique Ερμού 53 -55 (αρχή της Ερμού-Μεταμορφώσεως) Τηλ. 2421 039283

Ο Μιχάλης Πολίτης και επίσημα στον Γ.Σ. ”Χαρίλαος Τρικούπης”


Μετά από 3 χρόνια με δυο ανόδους με την φανέλα της ΑΕΛ ο Μιχάλης Πολίτης μετακομίζει και επίσημα στην ομάδα του Μεσολογγίου 

Η ανακοίνωση της συμφωνίας από την καινούργια του ομάδα:

"Ο Γυμναστικός Σύλλογος ”Χαρίλαος Τρικούπης” Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Πολίτη.Ο Μιχάλης Πολίτης θα είναι παίχτης της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Τελετή λήξης για την Pelasgiotis Basketball Academy (vid)


Μια ακόμη χρονιά για την ακαδημία Μπάσκετ του Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ έφτασε στο τέλος της.
Την Πέμπτη 15/6 έγινε η εκδήλωση της ομάδας που περιείχε  πολύ κέφι, μουσική, μπάσκετ αλλά και την παρουσία ενός επαγγελματία καλαθοσφαιριστή που θα επισκέφτηκε  την ακαδημία σε ρόλο\έκπληξη

Τελετή λήξης για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.(φώτο+vid)


Τελετή λήξης είχαμε χθες 15/6/2017  για τις ακαδημίες μπάσκετ της  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

 Οι μικρές του συλλόγου έδειξαν το ταλέντο τους τόσο σε διαγωνιστικά παιχνίδια μπάσκετ όσο και στον χορό.